Nyfiken och analytisk CRM-Manager till Draftit

Nyfiken och analytisk CRM-Manager till Draftit

Draftits nuvarande CRM-Manager går vidare mot nya utmaningar inom organisationen och vi söker just nu dig som vill ta det övergripande ansvaret i CRM arbetet för att driva och utveckla deras befintliga system.

Om tjänsten

I rollen som CRM-Manager kommer du bland annat att arbeta med att: * Skapa CRM listor för säljare, eftermarknad, Customer Success och för direktutskick * Samarbeta med VD, försäljningschef, affärsområdeschefer, produktägare, marknadschef och eftermarknad/Customer success i kundsegmentering * Ta fram relevant statistik och att genomföra analyser * Sprida erfarenheter och koordinera insatser i CRM med övrig personal samt bistå samtliga användare av CRM med personifiering, allmän support och utbildning * Arbeta med fortsatt utveckling av processer om hur CRM ska användas för att matcha verksamheternas behov * Ansvara för CRM avseende stabilitet och säkerhet gällande backup, intrångssäkerhet, prestanda, uppgradering till nya versioner samt projektledning och koordinering med nödvändiga funktioner och integrationer

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet av arbete med CRM system såsom Dynamics eller liknande avseende dataanpassning, rapport och dashboard-anpassningar, API -integration, CRM- projekt och Workflow -anpassningar. Erfarenhet inom APSIS samt Akademisk utbildning är meriterande. Du har en strategisk helhetssyn, är strukturerad, har en förmåga att hålla ett högt tempo och många projekt löpande samtidigt. Du ska även ha ett affärssinne och intresse av näringslivet för att vara delaktig i att fånga trender och definiera angreppsvinklar. Vidare är du kommunikativ och service-minded då du har en nyckelroll inom organisationen med många kontaktytor såväl internt som externt.

Om verksamheten

Vi på Draftit vet att det är både svårt och tidskrävande att följa lagar och regler. Arbetet är viktigt men tar tid från värdeskapande uppgifter. Draftit ändrar på detta. Genom att integrera ledande experters kunskap med digitala processverktyg möjliggör vi för hela organisationen att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Marie Engdahl
Telefon 0721-880213
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (20 dagar kvar)