Nyfiken och analytisk CRM-Manager till Draftit

Nyfiken och analytisk CRM-Manager till Draftit

Draftits nuvarande CRM-Manager går vidare mot nya utmaningar inom organisationen och vi söker just nu dig som vill ta det övergripande ansvaret i CRM arbetet för att driva och utveckla deras befintliga system.

Arbetsuppgifter

I rollen som CRM-Manager kommer du bland annat att arbeta med att:
  • Skapa CRM listor för säljare, eftermarknad, Customer Success och för direktutskick
  • Samarbeta med VD, försäljningschef, affärsområdeschefer, produktägare, marknadschef och eftermarknad/Customer success i kundsegmentering
  • Ta fram relevant statistik och att genomföra analyser
  • Sprida erfarenheter och koordinera insatser i CRM med övrig personal samt bistå samtliga användare av CRM med personifiering, allmän support och utbildning
  • Arbeta med fortsatt utveckling av processer om hur CRM ska användas för att matcha verksamheternas behov
  • Ansvara för CRM avseende stabilitet och säkerhet gällande backup, intrångssäkerhet, prestanda, uppgradering till nya versioner samt projektledning och koordinering med nödvändiga funktioner och integrationer
KVALIFIKATIONER

Du har flerårig erfarenhet av arbete med CRM system såsom Dynamics eller liknande avseende dataanpassning, rapport och dashboard-anpassningar, API -integration, CRM- projekt och Workflow -anpassningar. Erfarenhet inom APSIS samt Akademisk utbildning är meriterande.

Du har en strategisk helhetssyn, är strukturerad, har en förmåga att hålla ett högt tempo och många projekt löpande samtidigt. Du ska även ha ett affärssinne och intresse av näringslivet för att vara delaktig i att fånga trender och definiera angreppsvinklar. Vidare är du kommunikativ och service-minded då du har en nyckelroll inom organisationen med många kontaktytor såväl internt som externt.

Om draftit

Vi på Draftit vet att det är både svårt och tidskrävande att följa lagar och regler. Arbetet är viktigt men tar tid från värdeskapande uppgifter. Draftit ändrar på detta. Genom att integrera ledande experters kunskap med digitala processverktyg möjliggör vi för hela organisationen att arbeta professionellt och tidseffektivt med regelefterlevnad. Våra verktyg utvecklas löpande så att ni kan känna er trygga med att ni alltid har den senaste uppdateringen av lagen. Vi kallar det att arbeta regelsmart.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 5 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.