Affärsdriven säljare till Draftit

Affärsdriven säljare till Draftit

Draftit befinner sig just nu i en expansiv fas och vill fortsätta erbjuda sina kunder den där VIP-upplevelsen samt ligga steget före, något som speglar deras företagskultur. Därför söker de nu ytterligare två drivna och hungriga säljare som ska komplettera deras erfarna och kunniga säljteam - har du det som krävs för att vara med på resan?

Arbetsuppgifter

Som säljare på Draftit, kommer ditt arbete främst bestå av att bygga nya kundrelationer men också vidareutveckla befintliga. Telefonen kommer därför att vara ditt primära och naturligt redskap i din försäljning. Du är själv ansvarig för hela säljprocessen, från början till slutet. Detta innefattar allt från att boka egna kundmöten till själva avtalsskrivningen och allt däremellan. Du kommer att arbeta med en produktportfölj som är marknadsledande inom sitt område. Du kommer att arbeta proaktivt och långsiktigt, vilket innebär att vi letar efter säljare med ett ihärdigt karaktärsdrag - kundens behov ligger alltid främst. Du bör alltid ligga steget före i dina säljprocesser.

I din roll som säljare kommer du att jobba tight med dina kollegor i ett framgångsrikt sälj-team. Draftits marknad-, produkt- och IT-avdelning sitter också i samma lokal och kommer också att finnas till din hjälp - allt för att du ska lyckas!

I snitt kommer du att röra dig utanför kontoret en gång i veckan för att delta på diverse kundmöten. Detta kan dock variera över varje vecka och månad beroende på hur affärerna ser ut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som besitter en stark drivkraft i din säljande roll! För att lyckas i rollen måste du vara resultatfokuserad, agera professionellt, vara ödmjuk och vara en god lyssnare.

Vi förutsätter att du inger ett förtroende gentemot kunderna och har förmågan att skapa och vårda goda relationer. Du är målmedveten, har förmågan att tänka logiskt och analytiskt, har stort eget driv och gillar att din insats kopplas till din löneutveckling. Nyckeln till framgång ligger även i att du är en person med ett stort tålamod. Vi kommer därför lägga mycket stor vikt vid personlighet. Draftit erbjuder dig en gedigen introduktion och kommer förse dig med de verktyg du behöver för att lyckas.

Om Draftit

Draftit är verksamt inom affärsområdena Privacy, HR & Lön, Skola samt Social Omsorg.

Lagstiftningen är omfattande, och förändras över tid. Därför finns jurister, som är duktiga på att tolka lagen. Men de flesta organisationer har inte en jurist att rådfråga i varje beslut. Därför måste lagstiftningen sättas i ett sammanhang, anpassat för ditt dagliga arbete.

Vi tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi produkter som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar dig tid.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 14 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.