Maskiningenjör

Maskiningenjör

Dover Fueling Solutions designs and manufactures the industry's leading products for retail service stations and fleet fueling facilities. Its portfolio includes fuel dispensers, payments systems, remote monitoring and data analysis, site automation, electronic tank gauge systems, and fleet fuel control systems.

Ledig tjänst som maskiningenjör

Vem söker vi?

Vi söker dig med
intresse för att utveckla framtiden tillsammans med oss. Vi vill fortsätta stärka vår ledande position på den globala marknaden och söker därför dig som brinner för teknik och produktutveckling.


Om tjänsten

Hos oss kommer du att vara med och utveckla framtidens drivmedelspumpar med fokus på produktkvalitet och funktion. Vi utvecklar ständigt våra produkter och tjänster för att möta våra marknaders behov, varierande krav och förutsättningar.

Tjänsten är inriktad på stor variation i tillverkningsprocesser, allt från verktygsbundna och komplexa detaljer till bockad plåt. Du kommer att arbeta brett mellan idé och design och industrialisering.
Tjänsten innebär även nära kontakt med våra avdelningar för inköp, kvalitét och produktion samt våra leverantörer.

Vi erbjuder en intressant tjänst med stor spännvidd på teknik och tillverkningsmetoder. Vår storlek ger dig möjlighet att arbeta med allt från lågvolym produkter till höga volymer. Våra projekt utvecklas även i nära samarbete med kollegor över hela världen.

Tjänsten utgår från Malmö och resor kan ingå.

Kvalifikationer

Du är ingenjör med inriktning på produktutveckling, design och mekanik. Du är får gärna vara junior konstruktör eller nyexaminerad. Vi ser gärna att Du har en förmåga att arbeta i stora utvecklingsgrupper såväl som självständigt och att Du kan ta egna initiativ. Du är driven, nyfiken och tar ansvar för din leverans. Kommunikation och dokumentation sker till väldigt stor del på engelska.

Du har ett genuint intresse för teknik, utveckling och 3d modellering. Intresse för kvalitét, testning och dokumentation är också egenskaper som krävs för denna tjänst. Du får gärna också vara intresserad av projektledning.

Vi arbetar med verktygen Solid Works, Smarteam och MS office för dokumentation.

Meriterande kunskaper

· formsprutning av plast

· pressgjutning av Aluminium

· formpressning

· samt djupdragning av plåt

Vi erbjuder

Ett bolag som satsar på framtiden. Utvecklingen sker i
Malmö men vi har även produktutveckling i andra länder i över hela världen. Produktionen sker i Skottland, Brasilien, USA, Indien och Kina. Vi har nyrenoverade lokaler och stort experimentlaboratorium med modern utrustning som klimatkammare, 3d printer, helautomatisk testutrustning och en helt nybyggd teststation.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till LikeToWorkFor@doverfs.com.

Skicka ansökan senast 2020-02-28, vi kommer dock göra löpande urval så skicka tidigast möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Linghagen, HR på +46 40 360 645 eller lisa.linghagen@doverfs.com

Dover Fueling Solutions
Hanögatan 8, 211 24
Malmö

LikeToWorkFor@doverfs.com
  • 46 (0) 40 360 502
Mer info
Kontaktperson Lisa Linghagen
Telefon +46 40 360 645
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.doverfuelingsolutions.com/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)