Vi söker larmoperatörer åt Doros räkning i Malmö!

Vi söker larmoperatörer åt Doros räkning i Malmö!

Om tjänsten

Vill du också vara en vardagshjälte? Åt Doro i Malmö söker vi nu larmoperatörer till deras larmmottagning. Provanställning tillämpas med möjlighet att övergå i en tillsvidareanställning. Är du den som gillar att hjälpa andra och har lätt för att bemöta människor? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att ingå i ett team där ni hjälps åt att besvara och förmedla inkommande larmsamtal från äldre och funktionshindrade. För våra brukare är du länken som innebär frihet och trygghet i det dagliga livet. Larmen besvaras med respekt, hänsyn och empati och det är viktigt att tydligt meddela att larmet har kommit fram och om åtgärdat.
Tillträde enligt överenskommelse, löpande urval tillämpas.
Arbetstiderna är förlagd till dag/kväll och varannan helg.

Vem är du?

Du har en undersköterskeutbildning eller minst 5 års erfarenhet av arbete inom vården.
Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift. Du talar god engelska och det är meriterande om du även behärskar andra språk.
I din kommunikation är du tydlig och lätt att förstå.
En fördel är om du har god datorvana.
Som person ser vi att du är stresstålig, flexibel, kundfokuserad samt att du har en hög arbetsmoral. Du håller dig lugn vid akuta situationer och hektiska perioder.
Körkort B är meriterande.
Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att göras i samband med anställning.

Om verksamheten

Om du ramlar, behöver komma i kontakt med personal eller bara är orolig är det tryggt att kunna larma och få hjälp. Med en enkel knapptryckning går larmet fram till Doro som framför den hjälp du behöver till din vårdpersonal eller SOS vid akuta behov. Vi erbjuder en helt digital larmkedja som ger äldre och funktionshindrade en säker trygghetslösning. Doro erbjuder larmmottagning dygnet runt och är specialiserade på mottagning av trygghetslarm. Vi tar emot ca 18 000 larm varje dag. Vår larmcentral har idag mer än 90 000 anslutna trygghetslarm fördelat på ca 150 kommuner, vilket gör oss till Sveriges största privata central för trygghetslarm.
Mer info
Kontaktperson Julia Femenias Krohn
Telefon 0720-704735
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (11 dagar kvar)