Vi söker larmoperatörer till vår larmmottagning i Malmö

Vi söker larmoperatörer till vår larmmottagning i Malmö

Doro erbjuder kommuner kompletta, trygga och kvalitetssäkrade trygghetssystem för äldre och funktionshindrade. Våra smarta, digitala produkter och tjänster ger brukare, personal och anhöriga stöd i de dagliga rutinerna så att god kvalitet, trygghet och effektivitet kan uppfyllas.

Doro

Om du ramlar, behöver komma i kontakt med personal eller bara är orolig är det tryggt att kunna larma och få hjälp. Med en enkel knapptryckning går larmet fram till Doro som framför den hjälp du behöver till din vårdpersonal eller SOS vid akuta behov. Vi erbjuder en helt digital larmkedja som ger äldre och funktionshindrade en säker trygghetslösning. Doro erbjuder larmmottagning dygnet runt och är specialiserade på mottagning av trygghetslarm. Vi tar emot ca 18 000 larm varje dag. Vår larmcentral har idag mer än 90 000 anslutna trygghetslarm fördelat på ca 150 kommuner, vilket gör oss till Sveriges största privata central för trygghetslarm.

Arbetsbeskrivning

För att kunna erbjuda kompetent larmmottagning värderar vi kunskap högt. Vår personal har undersköterskeutbildning eller erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Förutom svenska kan vi ett flertal olika språk. Larmen besvaras med respekt, hänsyn och empati och vi meddelar tydligt om att larmet har kommit fram och om åtgärd. Alla larmsamtal spelas in och ljudfilerna sparas i sex månader för att kunna följas upp och redovisas i detalj. Statistiken finns tillgänglig via vårt webbgränssnitt eller automatiskt sammanställda rapporter. Vår Trygghetsjour erbjuder en helt digital larmcentral vilket innebär en trygg larmkedja för de brukare som är anslutna till oss.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning eller minst 5 års vårderfarenhet.

Språk- Svenska och engelska gärna flerspråklig

Tydlig i kommunikation

Datorvana och bekant med elektroniska kommunikationssystem

Stresstålig, flexibel

Kundfokuserad

Hög arbetsmoral

Vi ser gärna att du är:

Tydlig och korrekt samt håller dig lugn vid akuta situationer och vid hektiska perioder.

Stresstålig och flexibel- en arbetsdag kan variera i belastningsnivå. Det är viktigt att ha förmågan att vara lyhörd och ha god samarbetsförmåga.

Erfarenhet som undersköterska är meriterande.

Körkort B

Anställningsform: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dag/kväll och helg

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://care.doro.se/lediga-tjanster/
Sista ansökningsdag 28 feb (36 dagar kvar)