Trygghetslarmsinstallatör

Trygghetslarmsinstallatör

Trygghetslarmsinstallatör

Om Doro:

Doro AB utvecklar tjänster och telekomprodukter för seniorer så att de kan leva ett fullt och rikt liv. Förutom positionen som global marknadsledare i sin kategori - telekom för seniorer - erbjuder Doro även en bred portfölj av produkter och tjänster för trygghets- och omsorgslösningar. Dessa smarta lösningar är skräddarsydda för seniorers och funktionshindrades specifika behov, bidrar även till att koppla ihop generationer digitalt och skapa en trygg och självständig tillvaro i det egna hemmet. Besök Doro på www.doro.se eller www.facebook.com/dorosverige.

Om Jobbet:

Doro AB söker en tekniker för installation och service av trygghetslarm i ordinärt boende, det vill säga i kundens egna hem. Du kommer varje morgon utgå från vårt huvudkontor i Malmö för att sedan bege dig mot våra avtalskommuner Lomma, Helsingborg och Höganäs. Arbetet är fritt och varierande och innefattar felsökning, reparation, montage och installation av Doros tjänster och produkter.

Vi söker dig som:

Har ett stort ansvarstagande, jobbar proaktivt och vurmar för våra seniorer i samhället. Du är Doros ansikte utåt mot kunden vilket sätter höga krav på service, bemötande och flexibilitet. Du är stresstålig, noggrann och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du ska ha god körvana och vara medveten om att all bilkörning i tjänsten speglar Doros varumärke.

Krav:

För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort

Behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Behärska det engelska språket i tal.

Meriterande:

Tidigare jobbat med installation och service av lättare teknisk utrustning.

Erfarenhet av yrken som kräver navigering och körvana.

Låter detta intressant?

Arbetstiden är förlagd till kontorstid (måndag - fredag) med beredskap var 3:e helg. Under beredskapen skall du vara beredd på att kunna åka ut till våra kunder. Doro tillämpar 6 månaders prövotid varefter du erbjuds tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag 16/1. Doro tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://care.doro.se/lediga-tjanster/
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)