Trygghetslarminstallatör

Trygghetslarminstallatör

Om Doro:

Doro AB utvecklar tjänster och telekomprodukter för seniorer så att de kan leva ett fullt och rikt liv. Förutom positionen som global marknadsledare i sin kategori - telekom för seniorer - erbjuder Doro även en bred portfölj av produkter och tjänster för trygghets- och omsorgslösningar. Dessa smarta lösningar är skräddarsydda för seniorers och funktionshindrades specifika behov, bidrar även till att koppla ihop generationer digitalt och skapa en trygg och självständig tillvaro i det egna hemmet. Besök Doro på www.doro.se

Vad jobbet innebär:

Doro AB söker en servicetekniker för installation och service av trygghetstelefoner i ordinärt boende, det vill säga i kundens egna hem. Du kommer varje morgon utgå från vårt huvudkontor i Malmö för att sedan bege dig mot våra avtalskommuner Lomma, Helsingborg och Höganäs. Arbetet är fritt och varierande och innefattar felsökning, reparation, montage och installation av Doros tjänster och produkter.

Vi söker dig som:

Har ett stort ansvarstagande, jobbar proaktivt och vurmar för våra seniorer i samhället. Du är Doros ansikte utåt mot kunden vilket sätter höga krav på service, bemötande och flexibilitet. Du är stresstålig, noggrann och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du ska ha god körvana och vara medveten om att all bilkörning i tjänsten speglar Doros varumärke.

Krav:
  • För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort
  • Behärska det svenska språket i både tal och skrift.
  • Behärska det engelska språket i tal.
Meriterande:

Tidigare jobbat med installation och service av lättare teknisk utrustning.

Erfarenhet av yrken som kräver navigering och körvana.

Övrigt om tjänsten:

Arbetstiden är förlagd till kontorstid (måndag - fredag) med beredskap var 3:e helg. Under beredskapen skall du vara beredd på att kunna åka ut till våra kunder.

Tjänsten är ett vikariat från och med 1/5 2021 till och med 1/6 2022 (med chans till ytterligare förlängning).

Doro tillämpar löpande urval.

Doro tar inte emot ansökningar via mejl.

Rekryteringsansvarig:

Jennie Skoghagen

jennie.skoghagen@doro.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida https://care.doro.se/lediga-tjanster/
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (12 dagar kvar)