Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Kort om tjänsten

Dora & Company är mitt i en fantastisk tillväxtresa och söker en redovisningskonsult till deras härliga kontor mitt i centrala Malmö. Företaget erbjuder en familjär kultur som präglas av nära relationer till kunder och kollegor samt en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Sökord: redovisningskonsult, senior redovisningsekonom, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning, senior redovisningskonsult

Om verksamheten

Dora & Company är en liten redovisningsbyrå med sex medarbetare varav två är auktoriserade redovisningskonsulter. Bolagets tillsynes lilla storlek ses som deras största styrka, då detta möjliggör att alla på byrån kan känna sig delaktiga och ta vara på den värdefulla kunskap som finns.

Läs mer på: http://dora.se/

Mer om tjänsten

Som redovisningskonsult hos Dora & Company arbetar du med ett flertal kunder i olika storlekar och branscher vilket kräver engagemang och initiativförmåga samt ansvarskänsla.

Du kommer vara behjälplig med bland annat:
  • kontoavstämningar
  • löpande bokföring
  • faktureringsarbete
Din profil

I arbetet som redovisningskonsult hos Dora & Company är du kundens naturliga bollplank.
Det är därför viktigt att du tycker att det är inspirerande och roligt att ständigt möta nya frågeställningar.

För att du skall trivas i rollen och utvecklas inom deras organisation tror vi att du har en positiv inställning, är självständig, drivande och noggrann. Du har en analytisk förmåga och ser helheten.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, antingen genom studier på universitet eller lämplig YH-utbildning. Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet som redovisningskonsult samt erfarenhet av att arbeta i Fortnox, Xor och Wolters Kluwer.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dora & Company med Dreamwork Finance. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ditt personliga brev på Dreamworks hemsida www.dreamwork.se snarast då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.
Frågor om tjänsten besvaras av vår rekryteringskonsult Aleksandra Sivarsson 040-826 89, aleksandra.sivarsson@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Aleksandra Sivarsson
Telefon 040-826 89
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (24 dagar kvar)