Dispatch Planner till Domino

Dispatch Planner till Domino

Kort om tjänsten

Är du en driven person som tycker om att söka ständiga förbättringar inom logistikområdet? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker vi en Dispatch Planner till Domino Print & Apply i Malmö.

Du blir anställd av Dreamwork och jobbar som konsult hos vår kund.

Om verksamheten

Domino är ett högteknologiskt företag som utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder.
Dominos märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kunderna är oftast multinationella företag som t ex Nestlé, Tetra Pak, Coca Cola mfl.
Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet, flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. På företaget i Malmö är vi ca 80 anställda. Bolaget tillhör en internationell koncern med ca 31000 anställda. Läs mer på https://www.domino-printing.com

Mer om tjänsten

Avdelningen i fråga arbetar med att stötta inom logistikområdena samt säkerställa att företagets supply chain fungerar och utvecklas på ett effektivt sätt. Arbetsuppgifterna för dig som Dispatch Planner innefattar bland annat:
 • Transportbokningar och beslut om extra transporter
 • Kontakt med speditörer och handelskammaren
 • Ansvar för aktuellt speditörsregister
 • Representation för DPA i transportfrågor mot UK
 • Beslut om inköp
 • Emballage vid inköp och inventeringar
 • Kontering av transport- och tullfakturor
 • Tullärenden såsom importklarering, exportklarering och klassificering
 • Stöd åt övriga i organisationen gällande transport- och tullfrågor
 • Backup till övriga i planeringsteamet
 • Systemuppsättning på artikelnivå kopplat till klassificering av artikelvikter
 • Uppföljning och agerande på fastställda KPI:er
 • Beslut om förändring som är värdeskapande för företaget
Din profil

Vi söker dig som arbeta för ständiga förbättringar är en naturlig del av det dagliga arbetet. Därför söker vi dig som har driv och förmågan att söka förbättringar och utveckla verktyg. Vidare bör du vara strukturerad, en teamspelare och bra på att kommunicera både internt och externt. Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift är ett krav. Meriterande om du har erfarenhet av arbete i Oracle.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag.
Mer info
Kontaktperson Sofia Wargenbrant
Telefon 042-17 66 10
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.