Mjukvaruingenjör till Domino P&A

Mjukvaruingenjör till Domino P&A

Kort om tjänsten

Drivs du av att utveckla högteknologiska produkter i en inspirerande företagsmiljö och verka på en global marknadsplats?

Som SW Engineer på marknadsledande Domino arbetar du med framförallt mjukvarudesign och utveckling av våra innovativa produkter för märkning, identifiering och spårbarhet.

Din placering är på företaget i Malmö.

Om verksamheten

Domino är ett högteknologiskt företag som utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder.

Dominos märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kunderna är oftast multinationella företag som t ex Nestlé, Tetra Pak, Coca Cola mfl.

Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet, flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. På företaget i Malmö är vi ca 80 anställda. Bolaget tillhör en internationell koncern med ca 31000 anställda. Läs mer på www.domino.se

Mer om tjänsten

Bolaget är i en tillväxtfas med mycket fokus på R&D med utveckling av teknologi, produktion och support som äger rum på teknologicentret i Malmö.

Dina arbetsuppgifter:
  • Medverka vid uppbyggnaden av ny mjukvaruplattform i Linux
  • Mjukvarudesign, utveckling och uppdatering.
  • Leda eller assistera vid problemlösningsaktiviteter
  • Implementering och kodning.
  • Delta i den övergripande systemdesignen för våra produkter
  • Granska och felsöka kod
  • Utföra validerings- och verifieringstest
  • Bidra till testspecifikationer och testarkitektur
Domino erbjuder dig ett välskött bolag med många befintliga kunder. Du får jobba med mycket konkurrenskraftiga produkter tillsammans med engagerade kollegor. På Domino är det viktigt att man har kul på jobbet, här arbetar man med passion, affärsmässighet och humor.

Din profil

Som person är du en prestigelös lagspelare som är villig att lära och lära ut. Du har ett stort driv och kan hantera deadlines. Du har lätt för att anpassa dig och trivs i sociala sammanhang. Du är utbildad inom mjukvara med några års erfarenhet av liknande tjänst och programmering inom C# och C++.

Vidare är du självgående och passionerad i ditt yrke. Du är nyfiken och tänker kreativt för att hitta nya innovativa lösningar. Vi söker dig som är beredd att jobba hårt och växa med bolaget i en inspirerande och trivsam företagsmiljö.

Det är meriterande om du har erfarenhet från utveckling i operativsystem, Linux och Windows samt agila arbetssätt såsom Scrum.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.