Utvecklingsingenjör - som vill växa med oss!

Utvecklingsingenjör - som vill växa med oss!

Hos Distrupol får du att arbeta i en varierande och utvecklande roll i en internationell miljö. Du kommer att arbeta med ett starkt varumärke och marknadsledande produkter där varje dag hos oss bjuder på nya utmaningar och möjligheter. Vi är ett litet och kraftfullt team i Norden med huvudkontor i Malmö.

Nu söker vi en utvecklingsingenjör!

Vad gör en utvecklingsingenjör hos oss?
Distrupol är ett ledande bolag inom distribution och försäljning av polymerer, vilket ställer höga krav på hållbara och kundanpassade lösning.

Som Utvecklingsingenjör är ditt arbete varierat och med fokus på att identifiera och utveckla projekt hos både nya och befintliga kunder. Du kommer att fungera som materialexpert i olika produktutvecklingsprojekt, där vi vill hjälpa våra kunder att hitta bästa material med avseende på funktion, miljö och pris i både nya och befintliga produkter. Projekten kan variera i storlek och vara allt från en mindre plastartikel inom tex. livsmedelsindustrin till större projekt i bilindustrin. Din nyfikenhet och förmåga att identifiera möjliga projekt kommer att bidra till de spännande möjligheter som skapas i framtiden.

Som Utvecklingsingenjör hos oss har du en viktig roll både som specialist och i samarbete med sälj- och marknad. Du arbetar nära kollegorna i Sverige, som kommer att vara en del i din introduktion, samt samarbetar med kollegorna runt om i Europa där du kan ta del av både lång erfarenhet och mycket kunskap. Kunderna finns framförallt i Sverige och Norden. Resor i tjänsten kan bli aktuellt framöver.

Vem är du?
Vi tror att du vill växa med oss! Du bidrar med din nyfikenhet, handlingskraft och förmåga att på ett systematiskt och strukturerat sätt driva och utveckla projekt. Vi söker dig som trivs med att ta egna initiativ och som är ansvarstagande. Som Utvecklingsingenjör har du många kontakter både internt och externt, därför förväntar vi oss att du har en god förmåga att kommunicera och etablera relationer som bygger på förtroende.

Kvalifikationer
  • Ingenjörsutbildning som är relevant för tjänsten, tex. kemi/material/mekanik
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av att arbeta med polymera material och tex. av formsprutning eller produktdesign/konstruktion i 3D.

För att du ska får en så bra introduktion som möligt, tror vi att du bor med närhet till antingen vårt kontor i Malmö eller Göteborg.

Ansökan
Skicka in din ansökan genom att fylla i ansökningsformuläret med CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag är 2021-01-24

Vill du veta mer om tjänsten så kontakta rekryterare Lisa Alsterberg på Roi Rekrytering på lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Läs gärna mer om Distrupol - www.distrupol.com

Och om Univar - www.univar.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)