Key Account Manager

Key Account Manager


Vi söker dig som vill arbeta hos en av Sveriges största bilåterförsäljare, som representerar Volkswagen-koncernens varumärken (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Cupra och Volkswagen Transportbilar) för att skapa lönsamma affärer med nya och befintliga företagskunder i Skåne. Du kommer att spela en central roll i verksamheten där du får ett intressant och utvecklande arbete.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som Key Account Manager ansvarar du för den uppsökande verksamheten med inriktning på företag med stora och medelstora vagnparker av person- och transportbilar. Du kommer arbeta aktivt med uppsökande försäljning samt genomföra kundbesök på företag lokaliserade inom framförallt Skåne.

I detta ansvar ligger att etablera, upprätthålla och utveckla långsiktiga goda relationer med kunder, som i slutändan syftar till att teckna och driftsätta ramavtal samt öka anläggningarnas försäljning och lönsamhet.

I arbetet ingår också offertskrivande, upphandlingar, priskalkylering, avtalsförhandling och implementering av avtal. Du kommer också att delta på kundaktiviteter, marknadsdagar, mässor och kampanjer. Placeringsort för tjänsten kommer att vara på någon av de orter där vi finns representerade (Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona, Helsingborg), och du rapporterar till Fleet Sales Manager.

Kvalifikationer

Du har som minimum några års dokumenterad erfarenhet av kvalificerat försäljningsarbete och/eller uppsökande försäljning, främst med inriktning mot företagsförsäljning (B2B). Du van att arbeta mot högt uppsatta mål, har dokumenterat goda försäljningsresultat och kan hantera olika förhandlingssituationer. En akademisk utbildning inom ett för tjänsten relevant område är meriterande.

Vi ser gärna att du är en resultatorienterad person med god förhandlingsvana samt goda kunskaper i Officepaketet. Du har B-körkort.

Din profil

Du är en god kommunikatör som arbetar målinriktat och har förmågan att tänka både strategiskt och analytiskt. Du är en förtroendeingivande person som besitter ett starkt engagemang genom hela försäljningsprocessen.

Du värdesätter ett fritt arbete, där det är lika naturligt för dig att självständigt organisera och planera dina projekt som att samarbeta med kollegor och bidra till teamets framgång. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska (koncernspråk). Du äger även tålamodet att driva långa affärsprocesser samtidigt som du är en person som trivs i ett högt tempo med många projekt på gång och där snabba beslut måste fattas.

Tjänsten avser heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida https://dinbil.easycruit.com/ senast den 5 juni 2022. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Andersson via telefonnummer 040-380 188.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (10 dagar kvar)