HR Business Partner till Din Bil Sverige, region Syd

HR Business Partner till Din Bil Sverige, region Syd

Din Bil Sverige AB söker en HR Business Partner för region Syd med placering i Malmö.

Tjänsten innefattar att självständigt stödja verksamheten i Malmö, Lund, Trelleborg och Helsingborg. Som HR Business Partner kommer du att bistå våra chefer, både på kollektiv- och tjänstemannasidan, med kunskap och information om regler, arbetsrättsliga lagar, kollektivavtal samt "best practice" inom HR-området. Du kommer även att stötta och coacha operativa chefer i t.ex. förhandlingar samt arbeta med sedvanliga HR-uppgifter såsom rekrytering, rehabilitering och arbetsmiljöarbete. Du har förutom internt stöd och support, externa kontaktytor så som med fackförbund, rekryteringsbolag och arbetsförmedling.

Du ingår i HR-gruppen som består av andra regionala HR Business Partners och en central HR-funktion. I rollen rapporterar man till HR-direktör i Stockholm men kommer löpande ha ett nära samarbete med ledningsgruppen i regionen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning och flerårig erfarenhet från liknande arbete. Detta innebär vana att självständigt arbeta med chefsstöd och inom områden som arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering m.m. Det är meriterande om du har arbetat med både tjänstemän och kollektivanställda. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i en serviceorganisation.

Vi ser att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Du är en van användare av Officepaketet. Meriterande är tidigare kunskaper inom löne-/personalsystemet AGDA och är certifierad i personlighets- och färdighetstester, gärna OPQ och Verify.

För att trivas i denna dynamiska säljorganisation är det viktigt att du är strukturerad och kan prioritera med en förmåga att snabbt kunna skifta fokus. Du är ödmjuk, prestigelös och har hög integritet. Du ser arbetsgivarefrågor som utmaningar och möjligheter, är inte rädd för att ta initiativ och att påverka.

Då du kommer att ha både interna och externa kontakter är behöver god social förmåga och kommunikativa färdigheter är betydelsefullt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder vi dig?

Som HR BP på Din Bil får du en bred och utvecklande roll som bidrar till utvecklingen mot vårt mål den attraktivaste arbetsgivaren i fordonsbranschen. Du kommer in i en kultur präglad av Driv, Hållbarhet och Intigritet.

Om Din Bil Sverige AB:

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid med önskat tillträde i november. Visstidsanställning/föräldravikariat

För information: Kontakta rekryteringskonsult på Randstad, Anna Messa på 0733-434310 eller anna.messa@randstad.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.