Verkstadschef

Verkstadschef

Audi Malmö
Söker en
Verkstadschef
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som Verkstadschef har du det övergripande ansvaret för den mekaniska verkstaden. Dina viktigaste uppgifter är att leda, planera och fördela dagens arbeten samt se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet. Du coachar mekaniker individuellt i syfte att utveckla medarbetarna samt effektivisera verksamheten. Du ansvarar för att kontinuerligt utveckla kundnöjdheten samt att analysera kundundersökningar. Du rapporterar till Audi Malmö Servicechef.

I tjänsten ingår även kvalitetsarbete som säkerställande av att verkstadens produktion bedrivs i enlighet med Audis riktlinjer och standards samt Din Bil Sveriges kvalitetspolicy och mål. Du ska som Verkstadschef ansvara för att leda och coacha din personal, driva utvecklingen i verkstaden samt ansvara för dess arbetsmiljö- och skyddsfrågor.

I samråd med Servicechef ansvarar du för att sätta verkstadens mål, budget och löpande handlingsplaner för att nå målen. Du ansvarar även för att uppdatera dokumentation, hålla möten och skriva protokoll.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som verkstadschef med budget och personalansvar. Du har som minst godkänd gymnasieutbildning, gärna från fordonstekniskt program, där andra utbildningar relevanta för tjänsten är meriterande. Har du erfarenhet av att själv arbeta eller arbetsleda i kundmottagning i verkstadsmiljö är det meriterande. Du har god förståelse för servicemarknad och dess processer samt innehar goda administrativa färdigheter. Du är van att arbeta efter högt uppsatta mål. Ytterligare krav för tjänsten är att du har god telefon- och datavana, med kunskaper i Officepaketet. Du bör även behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Genomförda och godkända ledarskapsutbildningar är meriterande.

Personliga egenskaper

Som Verkstadschef måste du tycka om att arbeta med människor och ditt engagemang smittar lätt av sig på andra. Det faller sig naturligt för dig att planera och organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är duktig på att bygga team. Du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl människor som verksamhet och du är lösningsorienterad. Du eftersträvar förbättring, högre kvalité och du är öppen för nya erfarenheter och du tycker om att lära nytt. Du uppvisar god finansiell medvetenhet.

Audi Malmö värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se /Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 24 november.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer SYDAU19-32-76 i rutan för "personligt brev".

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (2 dagar kvar)