Transportbilstekniker

Transportbilstekniker

Din Bil Syd, Volkswagen Malmö

Söker nu en

Transportbils Tekniker

Är du en duktig Tekniker som gillar att ge service samt säkerställa kvalitét i världsklass? Gillar du att sätta kunden i fokus och motiveras av att ta ansvar?

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av många duktiga kollegor. Arbetet består av att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på transportbilar. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Du som söker har en 3-årig fordonsteknisk utbildning, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna också att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker och känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt. Det är meriterande om du arbetat med våra märken. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner

Vi förutsätter att du har god datorvana samt administrativ förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster och Elsa. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper

Du som söker har stort ett bil intresse och har en god känsla för service. Du är en lagspelare som är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Vidare är du lojal, positiv och noggrann i ditt arbete. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida www.dinbil.se
/Jobba hos oss/ Lediga tjänster senast 16 Oktober.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan
snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Är du redan anställd hos oss sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer SYDVW19-51-71
i rutan för "personligt brev".
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (1 dag kvar)