Tidskrivare

Tidskrivare

Din Bil Syd, Volkswagen Malmö
Söker nu en ny
Tidskrivare
Vi på Volkswagen Malmö söker dig som vill ha en nyckelroll i vår verkstad som Tidskrivare! Har du ett stort intresse för bilbranschen och trivs med att arbeta i en administrativt central roll för både kollegor och kunder? Då kan det vara just Dig vi söker! Som Tidskrivare hos oss får du ett utvecklande arbete samt chansen att representera ett av världens mest kända varumärken.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida

Tjänstebeskrivning
En betydande del av rollen är att tidsätta arbeten, kontrollera utfört arbete mot operationsnummer, beräkna kalkyler till försäkringsbolag, fakturera samt kontakt med försäkringsbolag. Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg. Kundkontakt kan förekomma och då är det viktigt att alltid ge kunden ett professionellt bemötande.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av DMS system, har en fordonsteknisk bakgrund samt vet du även hur ett tidverk är uppbyggt. Kanske har du en bakgrund från försäkringsbolag med inriktning mot bilskadehantering?
Därtill har du god förståelse för vikten av femstjärnig service samt verkstadens processer.

Du har en mycket god datavana då reparationsinformationen är datoriserad. Dessutom har du goda administrativa färdigheter och du behärskar svenska samt engelska väl i tal och i skrift. Har du kunskaper i våra system Automaster, Elsa, Etka, Cabas och Saga2 är det meriterande.

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du tycker om att arbeta i komplexa datorsystem och förstår värdet av att vara kundorienterad och att ge utmärkt service. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och som besitter god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Du är självgående, stresstålig och strukturerad samt motiverad till att göra ett bra arbete, även under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Din Bil Gruppen värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansöka senast 16 maj. Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobbahos.dinbil.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)