Skadereglerare

Skadereglerare

Din Bil Syd, Volkswagen Malmö
Söker nu en ny
Skadereglerare
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida

Tjänstebeskrivning
Som Skadereglerare på Volkswagen i Malmö är du ansvarig för försäljningen till våra kunder. Detta innebär att du går igenom kundens bil tillsammans med kunden och bedömer skadans omfattning samt identifierar ytterligare reparations- och servicebehov.

Du kommer att iordningställa kalkyler samt föra dialog med försäkringsbolagen, för att säkerställa bästa tänkbara reparation för kunden. Du kommer även att genomföra bedömning av garanti och goodwillärenden.

I tjänsten ingår även att genomföra kvalitetskontroller på färdiga bilar.

Kvalifikationer
Krav:
· Gymnasieutbildning inom fordon och det är
· God förståelse för vikten av bra service och kundbemötande
· Goda administrativa färdigheter
· Data- och systemvana
· Goda kunskaper inom Cabas och Automaster eller motsvarande system
· Behärskar svenska och engelska språket i såväl tal som skrift
· B-körkort
Meriterande:
· Tidigare erfarenhet som skadereparatör eller liknade uppgifter.
· God förståelse för servicemarknad och dess processer
· Efarenhet från kundmottagning i verkstadsmiljö

Personliga egenskaper
Du måste tycka om att arbeta med människor och ditt engagemang smittar lätt av sig på andra. Det faller sig naturligt för dig att planera och organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är duktig på att bygga team. Du är en lösningsorienterad person. Du eftersträvar förbättring, högre kvalité och du är öppen för nya erfarenheter och du tycker om att lära nytt.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansöka senast 16 maj. Vi kommer tillämpa löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobbahos.dinbil.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (7 dagar kvar)