Din Bil Syd, Audi Malmö


Söker en

Säljare

Drivs du av avslut, nöjda kunder och att vara en viktig del i ett framgångsrikt försäljningsteam? Är din arbetsprestation som bäst i ett högt tempo där du på egen hand samt tillsammans med teamet uppnår uppsatta säljmål? Då behöver vi dig! Vi söker en säljare för ny- och begagnatbilar mot privat och företag.


Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Kvalifikationer
Krav:
Gymnasiekompetens
3 års dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat.
Erfarenhet från att med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål.
Goda kunskaper i Office-paketet
Goda kunskaper i engelska och svenska både vad gäller tal och skrift.
B-körkort

Meriterande:
Relevant eftergymnasial utbildning
Erfarenhet av vårt märke
Kunskaper i säljstödsystemet SAMS
Arbetat med uppsökande försäljning.

Personliga egenskaper
Som person är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, finansiell medvetenhet och förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du tycker om att arbeta med människor och du är duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Du har ett eget driv, trivs med högt tempo och du är van att arbeta i en roll med budgetmål och eget lönsamhetsansvar.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida https://dinbil.easycruit.com/ senast den 31 januari 2020. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av
CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)