Personbilssäljare

Personbilssäljare

Din Bil Syd, Seat Malmö

Söker en

Personbilssäljare
Brinner du för att göra femstjärniga affärer samt att skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Stimuleras du av att nå uppsatta mål självständigt men även tillsammans med kollegor? Då kan du vara rätt person för tjänsten; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb!

Kvalifikationer
Den kandidat vi letar efter har gymnasiekompetens. Du är van att arbeta i en roll med eget lönsamhetsansvar och mot uppsatta budgetmål. Vi vill att du ska ha goda kunskaper i Office-paketet.
B-körkort är ett krav.

Meriterandevär om du har relevant eftergymnasial utbildning, erfarenhet av vårt märke, kunskaper i säljstödsystemet SAMS samt arbetat med uppsökande försäljning. Har du erfarenhet av att jobba med försäljning ser vi detta som meriterande.


Personliga egenskaper
Somvperson är du engagerad, målinriktad och du tycker om att komma till avslut i allt du företar dig. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på stor affärsförståelse, finansiell medvetenhet och förmågan att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du tycker omvatt arbeta med människor och du är duktig på att kommunicera och bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor. Du har ett eget driv, trivs med högt tempo och du är van att arbeta i en roll med budgetmål och eget lönsamhetsansvar.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via "Ansök nu" senast 20: onde januari 2019. Då vi arbetar löpande med urvalet kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som anställd hos oss, sök jobbet via "INTERNANSÖKAN", där du uppger referensnummer SYDSEAT18-87-75 i "övriga uppgifter".

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)