Däckskiftare till Volkswagen Malmö

Däckskiftare till Volkswagen Malmö

Din Bil Syd, Volkswagen Malmö Söker en

Däckskiftare
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Om arbetet
Som däckskiftare kommer du att ingå i ett team av personer som har i uppgift att byta däck såväl som att tvätta och hålla ordning på däck som ska på förvaring. Arbetet sträcker sig under vår högsäsong som pågår under ca 6 veckor och du erbjuds en visstidsanställning under perioden.

Vem söker vi?
Vi tror att du har ett intresse för bilar samt att du tycker om fysiskt arbete. Har du erfarenhet från arbete med däckskifte sedan tidigare är det meriterande. Krav är att du är minst 18 år och har B-körkort. Då arbetet under perioder sker i högt tempo är det viktigt att du är såväl strukturerad som effektiv och att du sporras av lagarbete samt att leverera bästa service och kvalité till våra kunder.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.

Volkswagen Malmö eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via Ansök nu-knappen senast den 27 mars. Vi kommer tillämpa löpande urval vilket kan komma att innebär att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Är du redan anställd på Din Bil? För att söka jobbet som Internansökan uppger du referensnummer SYDVW19-10-71 i rutan för "personligt brev".

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Telefon 08-503 33 000
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 27 mars (2 dagar kvar)