Bilförsäljare

Bilförsäljare

Din Bil Syd, Volkswagen Malmö


Söker en

Säljare

Brinner du för att göra femstjärniga affärer samt att skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Stimuleras du av att nå uppsatta mål självständigt men även tillsammans med kollegor? Då kan du vara rätt person för utmaningen; missa inte möjligheten till ett intressant och utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken!Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.
Tjänstebeskrivning

Tjänsten innebär försäljning av nya och begagnade bilar där du sköter hantering av inbyten samt leverans av sålda bilar. Ditt huvudansvar blir att bearbeta våra kunder där stor vikt ligger i att göra affärer på kort och lång sikt. En naturlig del i detta är att genomföra affärsprocessens alla delar på bästa möjliga sätt och arbeta med viljan att överträffa kundens förväntningar.


Uppgifter som också ingår är säljaktiviteter, demonstrering av bilar, att lämna produktinformation och erbjuda provkörningar. Du kommer att vara en del av vårt team Volkswagen Malmö, som tillsammans ska uppnå planerade volymer med högsta möjliga kundnöjdhet i fokus.


Kvalifikationer

Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av bilförsäljning eller försäljning från annan bransch. Du har dokumenterat goda resultat i dina tidigare säljroller och är nu redo att ta nästa steg i din karriär. Vi tror att du har god produktkännedom i synnerhet Volkswagen men även om våra konkurrenter.


Ett krav för tjänsten är också att du har goda ekonomiska kunskaper. Du bör även ha goda kunskaper i Office-paketet samt mycket goda kunskaper i så väl svenska som engelska, både vad gäller tal och skrift. Meriterande är om du har kunskaper i säljstödsystemen


SAMS och BAM. Körkort med som lägst B-behörighet är ett krav.


Personliga egenskaper

För att trivas hos oss tror vi att du ser fördelarna av att ingå i team. Gruppen kännetecknas av en god teamkänsla där alla ställer upp för varandra. Som person är du engagerad, energisk och har en stark känsla för affärsnytta. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du har ett högt eget driv och trivs i en roll med högt tempo och på ett företag i förändring samt har en vana av att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar.


Du är en god människokännare och duktig på att etablera långsiktiga relationer samt att skapa förtroende hos dina kunder. Du är orädd inför nya kontakter och utmaningar. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum.


I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.


Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka in din ansökan via https://dinbil.easycruit.com/ senast 3 november. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (11 dagar kvar)