Servicerådgivare

Servicerådgivare

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår Karriärsida.

Om tjänsten

Brinner du för att förmedla förstklassig service och får energi av daglig kundkontakt? Då kan jobbet som Servicerådgivare vara något för dig. Rollen som Servicerådgivare är ett socialt och stimulerande arbete för dig som vill arbeta på ett väletablerat företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser att du som person är ordentlig, positiv och serviceinriktad, eftersom kundbemötandet är en avgörande del i verksamhetens fortsatta framgång. Du erbjuds chansen att vara en del av ett motiverande och härligt team, samtidigt som du kontinuerligt utbildas och vidareutvecklas i din roll.

Arbetsuppgifterna är av varierande karaktär men återkommande är kontakten med såväl nya som redan etablerade kunder. Dina dagliga arbetsuppgifter som Servicerådgivare innefattar att ta bokningar över telefon, rådgivning, göra offerter, samt ta fram prisförslag på diverse reparationer. Men även ta emot kunder i person, besvara frågor, samt vara mellanhanden mellan kunden och verkstaden. Dessutom ingår arbete i diverse system i det dagliga arbetet, det är därför viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i digitala system som tex Automaster, Cabas, Saga, Etka.

Din profil I syfte att lyckas i rollen som Servicerådgivare har du:

- Minst ett års erfarenhet som Servicerådgivare eller mer.

- -En grundläggande förståelse av bilar och dess olika delar.

- -God datorvana

- B-körkort, manuell växellåda är ett krav.

Du som person:

-Är ambitiös, hårt arbetande och driven.

-Brinner för service och kundbemötande.

-Är lättlärd och vill utvecklas.

-Strävar efter att skapa en bra stämning.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka senast den 20221203. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (5 dagar kvar)