Plåtslagare/Skadereperatör

Plåtslagare/Skadereperatör

Plåtslagare/Skadereparatör

Är du en driven Plåtslagare som motiveras av att jobba med kvalitet och duktiga kollegor i en märkesverkstad med den senaste tekniken? Då kan du vara den vi söker!

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.

Kvalifikationer

Du som söker har fordonsteknisk utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer, det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort (manuell växellåda) är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Som person är du driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan senast den 20 augusti 2022.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil Gruppen och VW Malmö eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (2 dagar kvar)