Nu söker vi en mekaniker till vårt team på Volkswagen Malmö. Driven, flexibel och engagerad bör vara egenskaper som stämmer in på dig i din roll som både mekaniker, kollega och medarbetare. Här får du möjlighet att arbeta med ett av världens mest kända varumärke.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med ett av Sveriges starkaste team som består av duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Som mekaniker kommer du främst att utföra service, underhåll samt uppdatering på person- och lätta lastbilar, även felsökning och reparationsarbete kan förekomma. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda ekonomiska och kvalitetsmål samt nå en fem-stjärnig kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ och trivsam teamanda på en väl fungerande arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi ser att du har tre-årig fordonsteknisk utbildning alt. eftergymnasial utbildning inom fordon samt minst ett års arbetserfarenhet av arbete som mekaniker. Har du arbetat med något av våra bilmärken och även arbetat i Automaster eller ODIS ser vi det som starkt meriterande. Om du inte har erfarenhet av våra system ser vi att du snabbt kan sätta dig in i dem.

Har du tidigare arbetat med hjul och däck kommer det också att ses som meriterande.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska samt engelska. Som krav skall du ha god system- och datorvana samt B-körkort, manuell växellåda.

Personliga egenskaper

Du har ett tekniskt intresse för bilar och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du bör vara noggrann och öppen för förändringar för att kunna anpassa dig efter nya instruktioner, ny teknik och information samt nya bilmodeller som kommer.

Du är van vid att hantera perioder med ett högt arbetstempo och låter inte skiftande arbetstempo påverka kvaliteten i ditt arbete. Du är en lagspelare och arbetar självgående men också tillsammans i ditt team för att uppnå uppsatta mål både för dig, teamet samt hela anläggningen.

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

VI SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (14 dagar kvar)