Vi söker nu vår nästa personbilstekniker som kommer att vara med och bidra till Volkswagen Lund fortsatta framgång. Är det du?

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som tekniker att utföra service, reparationer och felsökningar.

Du arbetar självständigt men samverkar också med ditt team på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat samt att nå en fem-stjärnig kundnöjdhet, likväl att ni alla är med och bidrar till en trivsam och välfungerande arbetsplats.

Inom Din Bil och Volkswagen Lund ska vi alltid säkerställa kvalitét och noggrannhet i vårt arbete för att nå en hög kundnöjdhet samt återkommande kunder. Du arbetar i enlighet med våra processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg.

Din erfarenhet

Du som söker har tre-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du ska även ha minst tre års dokumenterad arbetserfarenhet som tekniker på auktoriserad märkesverkstad. Har du Högvoltsteknisk utbildning är det mycket meriterande. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god data- och systemvana. Har du kunskaper i Elsa, Automaster & Odis är det starkt meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. B-körkort, manuell växellåda är ett krav.

Din profil

Driven, strukturerad och noggrann är egenskaper som beskriver dig som tekniker och du har ett stort tekniskt intresse för bilar samt en god känsla för service. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité i ditt arbete, även i perioder med ett högt arbetstempo. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål med kvalitét samtidigt som du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter det kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Är du vår nya kollega? Välkommen med din ansökan snarast, då vi tillämpar löpande urval. Sista dagen för ansökan den 8 december 2022

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CS / Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (9 dagar kvar)