Garantihandläggare/Verkstadsadministratör, vikariat

Garantihandläggare/Verkstadsadministratör, vikariat

Vad vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.

Tjänstebeskrivning

Din primära arbetsuppgift är att ansvara för och bedöma garantianspråk enligt Volkswagens auktorisationsbestämmelser och Din Bils rutiner. Du svarar för garantirevisionen och du fungerar som förbindelselänken mellan återförsäljare och importörens tekniska externservice beträffande garantier och reklamationsmeddelanden. Löpande utbildar och informerar du internt om förändringar samt följer upp produktkvaliteten. Du kommer även att vägleda samt ge teknisk support till verkstaden och kundmottagningen.

Kvalifikationer

Du som söker har godkänd gymnasieutbildning och teknisk vidareutbildning. Du har god förståelse för verkstaden och dess processer samt erfarenhet av att skriva protokoll och goda administrativa färdigheter. Du talar svenska och engelska obehindrat, har god generell datavana samt goda kunskaper i Officepaketet. Har du erfarenhet av systemet Automaster och har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet som garantihandläggare ser vi som meriterande. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Har du dessutom en vidareutbildning i garantihantering samt erfarenhet av och kunskaper om Volkswagen är det meriterande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och engagerad till att göra ett bra jobb. Du är strukturerad, självgående i ditt arbete som du alltid levererar med högsta kvalitet. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och smidig. Även förmågan att samordna grupper och arbetsuppgifter samt följa upp andras arbeten är viktigt för denna tjänst.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Din Bil och VW Landskrona värdesätter de fördelar som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. I denna rekrytering kommer även stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka så snart som möjlig, senast den 18 augusti 2022 då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (1 dag kvar)