Konsultchef sökes till ett härligt team!

Konsultchef sökes till ett härligt team!

Vill du också jobba i Malmös överlägset skönaste gäng?! Då finns det en möjlighet för dig nu! Dignus Medical söker ytterligare en konsultchef till sitt underbara bemanningsteam.

Lite om tjänsten

Vi som jobbar på Dignus Medical i Malmö tycker att skratt och humor är det viktigaste inslaget i våra arbetsliv. Det hjälper oss att hålla det starka fokus som fordras för att kunna leverera rätt kompetens på den tid som våra kunder kräver. Vi har byggt upp en ovanligt stark teamkänsla och det är genom att jobba tillsammans som vi hela tiden tar oss uppåt i en mycket konkurrensutsatt bransch.

Att jobba som konsultchef hos oss är både roligt, utvecklande och krävande. Du får jobba brett med prissättning och löneförhandling, matcha kompetenser och personligheter mot rätt uppdrag. Du tar fram annonser, intervjuar kandidater, utvecklar nätverk och skapar långvariga relationer med kandidater och kunder. Du kommer också att äga personalansvar för de konsulter du bokar ut.

Vem tror vi att du är?

Vi söker efter någon som långsiktigt vill bli en del av vårt team inom bemanning. Utöver självdistans och humor ser vi att du behöver vara målinriktad, fokuserad och engagerad. Du behöver trivas i utmanande och fartfylld miljö, men där det ges fullt stöd för att du ska bli duktig i ditt arbete och där vi har högt i tak. Har du tidigare erfarenhet som ödmjuk, men tävlingsinriktad, konsultchef från bemanningsbranschen, så kan det vara meriterande.

Om Dignus Medical

Dignus Medical är väletablerat företag som är verksamt inom rekrytering och bemanning av kvalificerade läkare sedan mer än 13 år tillbaka. Vårt norska moderbolag är nominerat och utnämnt Gasellföretag flera år i rad och har en mycket god finansiell stabilitet.

Vi har hela Norden som arbetsfält via vårt norska bolag som är etablerat i Oslo och Alta samt det svenska bolaget som är beläget i Malmö. Tillsammans omsatte vi för 68 miljoner under 2017 och målet för 2018 är 85 miljoner. Vi är totalt 30 medarbetare i bolaget och är nu i färd med att utveckla verksamheten genom högre grad av specialisering.

Redo att ansöka?

Har du läst så här långt förmodar vi att du är redo att sända oss ditt intresse. Slå oss en signal så berättar vi mer, eller bara skicka oss din formella ansökan. Vi träffar kandidater löpande så ansök snarast, annars riskerar du att missa den goda chansen att bli en del av oss.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till:

Maria Lindland, researcher: +47 41 76 93 81 eller maria@dignusmedical.no

För mer information kontakta:

Tobias Boberg, affärsområdeschef bemanning: 073-203 47 84 eller tobias@dignusmedical.se

eller Tor-Egil Christensen, VD (Norge og Sverige): +47 91 38 38 10 eller tor.egil@dignusmedical.no
Mer info
Kontaktperson Maria Lindland
Telefon +4741769381
Email Mejla Maria Lindland
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dignusmedical.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dignus Medical är specialiserade på rekrytering och uthyrning av kvalificerade specialister och legitimerade läkare samt chefer med erfarenheter från sjukvården. Vi rekryterar till såväl offentlig sektor som privat samt även en viss del till den sjukvårdsrelaterade industrin.

Konceptet Dignus Medical etablerades 2005 och vi har i dagsläget kontor i Malmö och i Oslo. Totalt arbetar 30 medarbetare i företaget som är i en stark tillväxtfas. I vårt nätverk har vi även agenter och samarbetspartners i en rad europeiska länder som bistår Dignus Medical med att finna kvalificerade kandidater till våra kunder.

Vi vill särskilt tacka våra kunder och kandidater för den tillit vi fått och som gör det möjligt med den starka expansion vi nu befinner oss i och som ger oss en förväntad omsättning under 2018 på 85-90 miljoner kronor.