Trygg och framåtlutat Solution Architect sökes till Diaverum!

Trygg och framåtlutat Solution Architect sökes till Diaverum!

Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer inom njursjukvård. Våra värdeord, kompetent, inspirerande och passionerad, driver en kultur präglad av kontinuerlig förbättring av vårt tjänsteutbud, vilket säkerställer att våra patienter får bästa tänkbara behandling för att förbättra deras livskvalité. Vår erfarenhet inom njursjukvård sträcker sig över mer än 25 år och vi har varit i frontlinjen inom området sedan dess. Vi finns i dag i 22 länder och 390 kliniker med 11 000 motiverade medarbetare som tar hand om våra mer än 37 000 patienter och vi har vårt koncernkontor i Malmö.

Vill du vara med på vår fortsatta resa och utveckla riktigt bra applikationer och IT-lösningar åt våra användare?
Vårt webbaserade kliniska informationssystem hanterar stora mängder patientdata och dess tillhörande applikationer stöder många olika arbetsflöden och användargrupper inom vår verksamhet. Det handlar om verktyg som underlättar och effektiviserar dialyssköterskornas dagliga arbete, så att de kan ägna så stor del av sin tid som möjligt till det som sköterskor är bäst på - att ta hand om våra patienter. Det handlar även om mobila appar för våra patienter som gör det möjligt att följa upp sina behandlingsresultat, få individuella tips och råd kring sitt hälsotillstånd och kommunicera med sin klinik mellan behandlingarna. Dessutom handlar det om AI, som hjälper våra läkare att fatta beslut. Bara för att nämna några exempel...

Låter det intressant?
Vi behöver nämligen förstärka vårt utvecklingsteam i Hyllie, Malmö och nu letar vi efter en erfaren Solution Architect.

Dina arbetsuppgifter
Som Solution Architect hos oss kommer du att arbeta med flera av våra agila utvecklingsteam där självorganisering och teamwork är högt hållna ideal. Du kommer att ha ett helhetsansvar för arkitektur, design och implementation av våra kliniska informationssystem och applikationer samt den tekniska roadmapen framåt. Detta gör du i nära samarbete med din chef och vårt arkitektteam som du är med och leder. Du kommer att vara en teknisk kontaktperson både inom och utanför teamet.

Som en del av rollen ser vi gärna att du kan ta ett ansvar för Continuous Integration/Continuous Deployment (DevOps). Det är en självklarhet för oss att arbeta med hög kvalitet och ständiga förbättringar. I din roll kommer du att vara både drivande och coachande vad gäller arkitektur och utvecklingsprocesser. Vidare står du för en lärande och uppmuntrande kultur.

Du kommer in i en spännande och utmanande fas där vi är på väg att ersätta flera av våra äldre system med en ny plattform och teknologistack.

Vi har höga ambitioner! Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande vardag i ett team som verkligen gör skillnad för sjukvårdspersonal och patienter. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Hyllie som har anpassats efter vårt teams behov. För att bli ännu bättre på det vi gör, bygger vi just nu upp en virtuell klinik på plats där vi kan testa våra applikationer samt visa hur de används ute på klinikerna.

Din bakgrund
Vi förväntar oss att du har många års erfarenhet inom mjukvaruutveckling och databasdrivna webbapplikationer. Du har jobbat i en liknande roll under minst några år. Vad gäller teknisk kompetens specifikt, har du gedigen kunskap och erfarenhet av .NET Core och C#. Du bör ha din tyngdpunkt inom backend men vi ser gärna att du även har god förståelse för frontend. Du är väl förtrogen med relationsdatabaser som Oracle och SQL Server. Har du kunskaper inom DevOps är det ett stort plus. Du talar och skriver engelska obehindrat och kommunicerar effektivt.

Nedan finner du exempel på teknologier vi gillar och arbetar med:
 • React.js
 • .NET Core, C#
 • Oracle, MS SQL Server
 • MongoDB
 • RabbitMQ
 • GitLab
 • Octopus Deploy
Som person...
 • är du kreativ och tycker om att både utforska nya tekniker och dela med dig av din kunskap
 • är du engagerad och målfokuserad
 • är du analytisk, ordningsam och drivs av att leverera med hög kvalitet
 • har du ett genuint kundfokus och kan identifiera och svara på våra kunders och företagets behov
 • är du serviceorienterad och har en flexibel inställning
 • är du en lagspelare och har ett öppet sinne
Din ansökan
Vill du vara med på denna viktiga och spännande resa?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.. Frågor kring denna rekryteringen ställer du till Johanna Isberg på tel 0705-84 33 83, eller johanna.isberg@roirekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker via formuläret i annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via email. Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)