Nätverk och infrastrukturspecialist till Diaverum

Nätverk och infrastrukturspecialist till Diaverum

Om Diaverums IT DriftsTeam

Diaverums IT Driftsteam ansvarar för att leverera centrala IT-tjänster och standarder för hela Diaverum-koncernen. Huvudansvaret är att säkerställa ett globalt nätverk med hög tillgänglighet till våra servrar och system som finns i vår centrala datahall i Sverige. Våra användare är klinikpersonal och våra patienter i våra kliniker runt om i världen, såväl som annan personal på våra landshuvudkontor och koncernkontoret. Vårt mål är att förse våra användare med bästa möjliga infrastruktur och därigenom ge en bra bas för företagets framtida digitalisering.

Vi är ett växande team med 8 medarbetare som ansvarar för sina respektive område, med placering på koncernkontoret i Lund. Vi kommer längre fram i år att flytta till helt ny lokaler i Hyllie, Malmö. Förutom att ha ett gott samarbete internt med IT-driftspersonal i andra länder där Diaverum har verksamhet så har vi också ett mycket nära samarbete med driftpartnern för våra två datacenter gällande teknik, drift och supportrutiner.

Vad söker vi nu

Vi letar efter dig som vill bli en del av vårt IT Driftteam med huvudsaklig inriktning på globala och lokala nätverk, med dokumenterad bakgrund inom några av följande områden:
  • Drift och underhåll av nätverkskomponenter (brandväggar, routers, switchar, lastbalanserare)
  • Nätverksdesign & samordning
  • Felsökning och incidenthantering gällande nätverksrelaterade problem
  • Installation och konfigurering av nätverkskomponenter, servrar och applikationer/system
  • Administration av AD, access och behörigheter, samt GPO
  • Erfarenhet gällande arbete med Exchange, Citrix, Microsoft Windows certifikat, PowerShell, anti-virus, VPN eller SCCM
Om du har erfarenhet från att arbeta i en miljö som hanterar känsliga personuppgifter för personal och patienter är det ett extra plus.

Vi har höga ambitioner, och det tror vi att du också har!

Vad vi kan erbjuda

Som anställd på Diaverum kommer du att vara med och göra skillnad samt bidra till en ökad livskvalitet för våra patienter. Du kommer att arbeta tillsammans med professionella och kreativa kollegor i team som stöttar varandra och där vi vidareutvecklar vår kompetens. Du kommer att använda modern teknik, ansvara för utvecklingen av ditt eget område och stödja dina kollegor ute i länderna likväl som på koncernnivå.

Ansökan

Vill du vara med på denna viktiga och spännande resa? Då ser vi fram emot din ansökan. Du söker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev på. Eftersom vi är ett globalt bolag vill vi gärna ha din ansökan på engelska. Vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering och har du frågor kring rekryteringen är du välkommen att Johanna Isberg på johanna.isberg@roirekrytering.se, 0705-843383.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om oss

Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer av njursjukvård. Gruppens globala omsättning är 727 miljoner Euro och vi är etablerade i 19 länder med mer än 11 000 anställda. Våra värdeord kompetent, inspirerande och passionerad driver en kultur präglad av kontinuerlig förbättring av vårt tjänsteutbud, vilket säkerställer att våra patienter får bästa tänkbara behandling för att förbättra deras livskvalitet. Diaverum Sweden har 5 kliniker i Falköping, Solna, Södertälje, Nacka samt Järfälla och omkring 60 anställda som vårdar omkring 200 patienter. Vid huvudkontoret i Lund sitter ledningsgruppen för Sverige samt koncernövergripande funktioner såsom IT, Finance och Medical. För mer information besök gärna Diaverums hemsida www.diaverum.com.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)