Backend-utvecklare till livsviktiga Diaverum

Backend-utvecklare till livsviktiga Diaverum

Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer inom njursjukvård. Vår erfarenhet inom njursjukvård sträcker sig över mer än 25 år och vi har varit i frontlinjen inom området sedan dess. Vi finns i dag i 22 länder och över 400 kliniker med 11 000 motiverade medarbetare som tar hand om våra mer än 37 000 patienter och vi har vårt koncernkontor i Malmö.

Vill du vara med på vår fortsatta resa och utveckla riktigt bra applikationer och IT-lösningar åt våra användare?

Nu söker vi en Backend-utvecklare!
Vårt webbaserade kliniska informationssystem hanterar stora mängder patientdata och dess tillhörande applikationer stöder många olika arbetsflöden och användargrupper inom vår verksamhet. Det handlar om verktyg som underlättar och effektiviserar dialyssköterskornas dagliga arbete, så att de kan ägna så stor del av sin tid som möjligt till det som sköterskor är bäst på - att ta hand om våra patienter. Det handlar även om mobila appar för våra patienter som gör det möjligt att följa upp sina behandlingsresultat, få individuella tips och råd kring sitt hälsotillstånd och kommunicera med sin klinik mellan behandlingarna. Dessutom handlar det om AI, som hjälper våra läkare att fatta beslut. Bara för att nämna några exempel...

Låter det intressant?

Vi behöver nämligen förstärka vårt utvecklingsteam i Hyllie, Malmö och du kanske är vår nästa Backend-utvecklare?

Vi erbjuder
Du kommer in i en spännande och utmanande fas där vi är på väg att ersätta flera av våra äldre system med en ny plattform och teknologistack.

Vi har höga ambitioner! Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande vardag i ett team som verkligen gör skillnad för sjukvårdspersonal och patienter. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Hyllie som har anpassats efter vårt teams behov. För att bli ännu bättre på det vi gör, bygger vi just nu upp en virtuell klinik på plats där vi kan testa våra applikationer samt visa hur de används ute på klinikerna.

Som Utvecklare hos oss kommer du att arbeta med flera av våra agila utvecklingsteam och ta ett stort ansvar för att utveckla våra system och applikationer. Du kommer att delta i alla faser av utvecklingsprocessen i nära samarbete med både kravställare och andra utvecklare.

Din bakgrund
Som Backend-utvecklare förväntar vi oss att du har erfarenhet från mjukvaruutveckling i olika projekt, avancerad programmering och databasinteraktion samt att du tycker att det är spännande med .NET Core.

Har du arbetat med system som hanterar känsliga persondata är det ett plus.

Du har troligtvis arbetat med och känner dig trygg med ett flertal av nedanstående teknologier:
  • .NET Core
  • Oracle, MS SQL Server
  • MongoDB
  • RabbitMQ
  • GitLab
  • Octopus Deploy
Som person...
  • är du generös med att dela med dig av din kunskap till dina kollegor
  • är du analytisk, ordningsam och drivs av att leverera med hög kvalitet
  • har du ett genuint användarfokus och kan identifiera och svara på våra användares behov
Det är en fördel om du ser helheter samtidigt som du tycker om att arbeta tekniknära och hands-on. Vi tror att du är en lagspelare med öppet sinne och en flexibel inställning.

Du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift.

Din ansökan
Vill du vara med på denna viktiga och spännande resa?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering. Frågor kring denna rekrytering ställer du till Lisa Alsterberg på lisa.alsterberg@roirekrytering.se alternativt 073-394 15 05

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker via formuläret i annonsen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via email. Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)