Kemist till spännande läkemedelsbolag i Malmö

Kemist till spännande läkemedelsbolag i Malmö

Vill du arbeta som konsult med uppdrag på ett företag som varje dag gör skillnad för människors livskvalité? Vill du ha kollegor som jobbar tillsammans med dig mot gemensamma mål, vara på en arbetsplats där stämningen är varm och du och dina idéer blir sedda? Just nu söker vi på Dfind Science & Engineering, för kunds räkning, dig som har en bakgrund inom analytisk kemi, erfarenhet av GMP och vill ha en ny utmaning.

Omfattning:
Heltid.

Sista ansökningsdag:
2018-06-25

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Karin Christiansson, karin.christiansson@dfind.se

Kvalifikationer:

Dfind söker dig som har en akademisk utbildning inom kemi, till exempel analytisk kemi, kemiteknik eller farmaci. Ett starkt önskemål är att du har något eller några års erfarenhet från läkemedelsindustrin där GMP är en självklar del i ditt arbetssätt. Vi letar efter en lagspelare som kan se både det lilla och det stora i arbetet, till exempel är du noggrann i din metodik men kan samtidigt lyfta blicken och se vad din kollega kan behöva hjälp med och hur arbetet kan utvecklas framåt. Du är nyfiken, lär dig snabbt, tycker om att arbeta med händerna och se ett resultat av det praktiska arbete du utför i ett kvalitetslaboratorium.

Metoder som är vi ser att du har erfarenhet av är: våtkemiska, HPLC, UPLC, GC och titrering.

Eftersom kunden dokumenterar arbetet på svenska är det viktigt att du kan svenska flytande i tal och skrift.

Tjänsten är en provanställning hos Dfind Science & Engineering i Malmö och uppdraget är till att börja med till årsskiftet hos vår kund i Malmö. Det kommer finnas goda chanser till förlängning. Som konsult på Dfind får du möjlighet att hitta nya utmaningar och vi ser till dina önskemål om utveckling. Du får en engagerad konsultchef med ett team som hela tiden driver verksamheten vidare och ser därmed också till dina karriärmöjligheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 25 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult