Systemutvecklare till bolag inom e-hälsa!

Systemutvecklare till bolag inom e-hälsa!

Är du en systemutvecklare och vill vara med och påverka en digital satsning inom hälso- och sjukvården? Då har du chansen nu! Vi söker en driven systemutvecklare till vår kund i Malmö som är verksam inom e-hälsa.

Ditt nya jobb!

I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta med utveckling, förvaltning och support inom området hälso- och sjukvård. Kunden satsar starkt på att ligga först när det gäller nationell e-hälsa och bjuder nu med dig på en spännande resa! Teamet utgår från Malmökontoret och kommunikation med kunder sker främst via telefon och e-post, men resor kan även förekomma.

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som är en utbildad systemutvecklare eller besläktad till det. Det viktigaste här är att du brinner för utveckling och lär dig snabbt. Att ta dig an nya utmaningar är något du längtar efter och du har en förmåga att utvecklas i takt med det. Som person är du driven, problemlösande och ansvarstagande. Du trivs även att arbeta proaktivt, tar initiativ och vill ha roligt på jobbet!

Krav:
  • Minst 2 årig YH-utbildning med inriktning systemutveckling alt. C#/.NET
  • Erfarenhet av Microsoft C#/.NET Framework 4x, SOAP/XML, HTML 5/CSS/LESS
  • Erfarenhet av integrationer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper om nätverk, portar, brandväggsöppningar m.m
  • Meriterande med erfarnhet av Angular, Typescript, SQL och REST/JSON
Matchar du kraven tillsammans med att du är en nyfiken person som älskar tekniska problem och lösningar? Har du även en känsla för användarvänlighet, är självgående, engagerad och positiv? Då är du den vi söker, skicka in en ansökan idag och gör dig redo för din nästa utmaning!

Ansök nu!

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta My Kellner på my.kellner@dfind.se. Välkommen med din ansökan!

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Dfind IT är ett väletablerat bolag som ser det som en självklarhet att vi erbjuder kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och att du som konsult ska växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Vi har funnits sedan 2005 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad.

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Ort:
Malmö

Omfattning:
Heltid
Mer info
Kontaktperson My Kellner
Telefon 0703709688
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 1 aug (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.