Systemutvecklare till Dfind ITs växande konsultteam!

Systemutvecklare till Dfind ITs växande konsultteam!

Har du erfarenhet/utbildning inom systemutveckling? Brinner du för utveckling och skapande av mjukvara och vill vidare i din karriär? Vi söker nu både backend- och frontend utvecklare till framtida uppdrag! Vi har uppdrag inom flera områden och är intresserad av alla kompetenser!

Vad innebär ditt nya jobb?

Brinner du för att koda och gillar nya utmaningar som du får ta dig an både enskilt och i team? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter hos fler olika spännande kunder. Vi söker dig med en positiv inställning och en känsla för problemlösning, då vi tror att det ger goda förutsättningar för att lyckas i rollen som konsult och systemutvecklare.

Som systemutvecklare kommer du, oftast tillsammans med övriga kollegor, att arbeta med och utveckla olika funktioner, moduler och delsystem. I den här rollen är det viktigt att du drivs av att skapa värde och kvalitet hos bolaget.Som utvecklare får du utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du får utrymme att ta eget ansvar. Det här är en bra möjlighet för dig som vill visa framfötterna! Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kunder.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning inom systemutveckling
  • Goda kunskaper inom en eller flera programspråk: C# .NET, Java, C/C++
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
Vem är du?

Vi söker dig som älskar att lösa tekniskt kluriga problem och som brinner för att skriva snygg kod. Du är analytisk och har stort engagemang i arbetet. Vi tror även att du är noggrann och kvalitetsmedveten med bra känsla för vilken arbetsinsats som krävs. För att lyckas bäst i rollen ser vi även att du är självgående, har helhetssyn och vill vara en del av ett framgångsrikt bolag. Du ska leva och andas utveckling!

Ansök nu!

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Ort:
Malmö

Omfattning:
Heltid

Keywords: Systemutveckling, utveckling, JAVA, C#, C++, backend, frontend, .NET, SQL, developer
Mer info
Kontaktperson My Kellner
Telefon 0703709688
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 6 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.