IT-ansvarig till läkemedelsbolag!

IT-ansvarig till läkemedelsbolag!

Har du tidigare erfarenhet av att vara ansvarig över IT på ett företag? Vill du fortsätta med detta i en spännande och innovativ miljö? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker vi på Dfind IT en IT-ansvarig till ett läkemedelsbolag med spännande produkter!

Som IT-ansvarig kommer du ha ett helhetsgrepp om IT-miljön på företaget. Här kommer du bland annat att arbeta med ett internationellt projekt med att sträckkodsmärka produkter, där kommer du ha ansvar över IT delen i projektet och leda denna förändring. Detta är bara ett exempel på spännande projekt du kommer att vara med att påverka. Som IT-ansvarig kommer ditt fokus att ligga på IT-strukturen och IT-säkerheten, du kommer även att sätta rutiner och processer i verk. En del av ditt arbete är även support till användare.

Vi söker dig som vill arbeta prestigelöst både som IT-ansvarig och som IT-tekniker då frågor från andra anställda gällande datorer och kringutrustning även kommer att dyka upp i din vardag. Detta är en spännande roll där du får vara med att påverka och förändra, därför ser vi att du som person är driven, lösningsorienterad och strukturerad.

Krav:
  • Erfarenhet av tidigare liknande arbetsuppgifter
  • Relevant eftergymnasial utbildning, alt. lång erfarenhet genom arbetslivet
  • Fördelaktigt om man har arbetat inom läkemedelsbranschen tidigare
  • Meriterande med kunskap om validering av datoriserade system (GAMP5)
Du som person har ett driv att vilja utveckla och skapa struktur. Du har en förståelse att lösningar inte sker över en natt och ett bra tålamod kan därför stå till tjänst. En tidigare förståelse för läkemedelsbranschen är meriterande då det är en väldigt komplex och rolig bransch. Att vara tillgänglig för andra faller dig naturligt och du tar gärna ledarrollen vid behov. Är detta du?

Ansök idag!

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Ort:
Malmö

Omfattning:
Heltid
Mer info
Kontaktperson My Kellner
Telefon 0703709688
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 31 juli (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. För rätt person finns det möjlighet att gå över i anställning hos kund.