1st Line Supporttekniker till Dfind ITs konsultteam

1st Line Supporttekniker till Dfind ITs konsultteam

Brinner du för service och vill hitta ett arbete där dina IT kompetenser kommer till användning? Är du i början av din karriär och letar efter ett yrke där du får utnyttja din servicekänsla? Stämmer detta överens med dig har vi på Dfind IT ditt nästa steg i din karriär!

Ditt nya jobb!

Som 1st Line Support kommer du ingå i ett Service Desk-team som främst kommer att lösa inkommande ärenden via telefon, genom vägledning eller fjärrstyrning. Om ärendet blir för omfattande lämnar du över till 2nd line som tar över ärendet. Ett bra kundbemötande är av största vikt och serviceerfarenhet är meriterande. Här kommer du vara ansiktet utåt och ha mycket kontakt med användarna. Att skapa goda kundrelationer är något som kommer bli en del av din vardag!

Vi söker nu personer som både kan hjälpa kunden rent tekniskt men som även får kunden att känna sig väl bemött. Ett arbete som Supporttekniker kommer ge dig nya utmaningar varje dag, i en spännande miljö fullt av utvecklingsmöjligheter!

Krav
 • Utbildning inom IT och/eller relevant erfarenhet
 • Kunskaper inom Windows & Officepaketet
 • Allmän kännedom kring PC, stationära- och bärbara datorer
 • Ett stort tekniskt intresse!
 • Du behärskar svenska & engelska obehindrat i tal och skrift
Du kommer arbeta med följande delar, därav är det ett stort plus om du har erfarenhet av följande:
 • Användarsupport
 • Active Directory
 • Exchange
 • Ärendehanteringssystem
 • Citrix
 • ITIL
OBS! Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas innan anställning kan påbörjas. Därför kan det vara bra om du har det klart i förväg!

Vem är vår nya stjärna?


Vi söker dig som är i början av din karriär och som är driven, teknikintresserad och har stort engagemang i arbetet. För att lyckas i rollen ser vi att du är ambitiös, lyhörd och ser alltid till att användarna känner sig väl bemötta!

Ansök nu!

Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta kandidatansvarig: My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare:
Dfind IT

Ort:
Malmö

Omfattning:
Heltid
Mer info
Kontaktperson My Kellner
Telefon 0703709688
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 1 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund.