Underkonsult inom redovisning / controlling

Underkonsult inom redovisning / controlling

Det finns många fördelar med att välja Dfind Finance som samarbetspartner för dig som är egen företagare eller som ingår i ett nischat specialistbolag. Den främsta fördelen är troligen att du får tillgång till många spännande och utvecklande uppdrag inom ditt kompetensområde eftersom vi är ett av Nordens ledande konsultbolag inom ekonomiområdet.

Övriga fördelar:
  • Du behöver inte lägga tid på att sälja in dig. Det jobbet gör vi.
  • Vi jobbar även med rekrytering och traditionell konsultverksamhet om du vill gå över i en anställning.
  • Vi har ramavtal med flertal av de större bolagen i Sverige av nationell och internationell karaktär och arbetar även med mindre bolag.
  • Våra kunder finns idag både i den privata och offentliga sektorn.
  • Du slipper en massa tidsödande administration kopplat till ditt uppdrag - fokusera på det du är bäst på.
  • När du samarbetar med Dfind Finance binder du dig aldrig till mer än ett uppdrag i taget, du behåller alltså din frihet men ökar din trygghet.
  • Dessutom erbjuder vi många andra mervärden till våra konsulter i form av nätverksträffar, konsultmingel, föreläsningar och utbildningar.
  • Om du själv hittar uppdrag, men saknar ramavtal eller behöver en större aktör att gå igenom, har vi processer och en attraktiv modell för dig.Kvalifikationer:Vi söker dig som är en erfaren ekonom från en roll så som Redovisningsekonom, Redovisningsansvarig, Lönespecialist, Controller, Redovisningschef m.fl. Antingen har du arbetat som egen konsult under många år, eller så har du varit anställd och vill känna på hur det är att vara din egen chef.Uppdragsgivare:Dfind FinanceOrt:MalmöOmfattning:Heltid eller deltidSista ansökningsdag:Urval och intervjuer kommer att ske löpande.Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Vid frågor, kontakta Johanna Olsson på johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733-43 03 90. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Olsson
Telefon 0733-43 03 90
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 8 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel - vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

Som underkonsult genom Dfind Finance arbetar du via ditt egna företag. Du ingår i vårt nätverk och vi håller kontakten med varandra så att vi vet när du är tillgänglig för nya utmaningar. Konsultrollen är en spännande och utmanade roll och passar inte alla. Vi vill arbeta med de bästa och de som följer våra värderingar. Våra konsulter är engagerade, lyhörda och lösningsorienterade. Du är vårt ansikte utåt när du är på uppdrag för oss ute hos kund.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.