Talent Manager

Talent Manager

Talent Manager med inriktning Ekonomi

Dfind Finance är rekryterings- och konsultföretag som är specialiserat på ekonomi, finans och lön. Ett bolag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är enkel - vi skall identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar .Nu söker vi dig som vill arbeta som Talent Manager i Malmö. Du som brinner för utmaningen att hitta rätt person till varje enskilt uppdrag.

Vi arbetar i ett högt tempo där förändring och omprioriteringar sker i mycket snabb takt, där kandidaterna är vårt viktigaste kapital för framgång. Våra kandidater är även i stor utsträckning dagens och morgondagens beställare. Som Talent Manager inom ekonomi säkerställer du ett gott inflöde av starka kandidater till verksamheten i Malmö. Du kommer att ha en betydelsefull och central roll vad gäller tillsättningar inom detta affärsområde, både vad gäller konsulttillsättningar samt search i rekryterings- och renodlade searchprocesser.

Ditt övergripande ansvar innefattar;
  • Aktivt söka och attrahera kandidater
  • Självständigt göra sökningar, annonsera, göra urval, testa, intervjua samt ta referenser på potentiella kandidater
  • Delta vid olika kandidat- och kundevenemang, mässor och arbetsmarknadsdagar
  • Ansvara för dokumentation kring kandidaterna enligt rutin och PUL
  • Aktivt och kontinuerligt underhålla egen kandidatbank och utveckla nätverk inom ekonomi & finansområdet.
Vi erbjuder dig ett stimulerande, variationsrikt arbete där ingen dag är den andra lik. Du har en position där du varje dag gör skillnad och hjälper andra människor att lyckas vare sig det gäller att förmedla drömjobbet till en kandidat eller nyckelkompetensen till en kund.

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-09-09, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Varmt välkommen att kontakta Helena Wiktor på mail helena.wiktor@dfindfinance.se eller telefon 0733-434336

Kvalifikationer:

Vi söker dig med akademisk examen och flerårig erfarenhet inom ekonomi. Som person är du social och trivs med att knyta många nya kontakter och att jobba i team. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet. Erfarenhet från researcharbete och att strukturera samt söka information är meriterande. Du är affärsorienterad och har ett gediget intresse för människor. Självklart delar du också vår koncerns värderingar; to know, to serve, to trust, striving for perfection & simultaneous promotion of all interests.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Kontaktperson Helena Wiktor
Telefon 0733-434336
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 9 sept (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är rekryterings- och konsultföretag som är specialiserat på ekonomi, finans och lön. För oss ekonomer är siffrorna vårt viktigaste verktyg och det är i denna enkla insikt som Dfind Finance affärsidé vilar. Vi har själva arbetat i ledande positioner som ekonomichefer, revisorer och/eller business controllers. Det skapar förutsättningarna för högre kvalitet. Vi är idag dryga 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Borås, Södertälje, Linköping. Vi bistår våra kunder med drygt 350 publika- och icke publika rekryteringsuppdrag per år. Dfind Finance är ett helägt dotterbolag i Randstadkoncernen.

Välkommen med din ansökan!