Redovisningsekonomer till Dfind Finance i Malmöregionen

Redovisningsekonomer till Dfind Finance i Malmöregionen

Redovisningsekonomer till Dfind Finance i Malmöregionen

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en akademiskt examen inom ekonomi och minst 3 års arbetslivserfarenhet från rollen som redovisningsekonom och kvalificerat redovisningsarbete. Då flera av våra kunder hanterar stora ekonomiflöden är det meriterande med erfarenhet från shared service center.

Din nya roll:

Som redovisningskonsult hos oss kommer du bland annat arbeta med:
  • Löpande bokföring
  • Upprätta månadsbokslut och årsbokslut
  • Månads-& årsrapportering
  • Momsrapportering
  • Budgetering och analyser
  • Projektuppföljning
Det här är du:

I konsultrollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rätt person för rollen som ekonomikonsult hos Dfind Finance är: noggrann, ansvarfull och serviceinriktad. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter och tycker det är både roligt och utmanade att vara med och bidra till arbetet på olika ekonomiavdelningar och företag. Vidare är du nyfiken, orädd och prestigelös.

Har du arbetat i något av affärssystemen SAP, Agresso eller Navison är det mycket meriterande. Vi ser också att du har goda kunskaper i Excel. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning.

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Malmöregionen

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Mathilda Shiburi på mathilda.shiburi@dfindfinance.se eller 0701491684. Välkommen med din ansökan!

Omfattning:
Heltid, konsultuppdrag

Vi är:

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel - vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Mathilda Shiburi
Telefon 0701491684
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 19 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.