Redovisningsekonom till fastighetsbolag

Redovisningsekonom till fastighetsbolag

Redovisningsekonom till välkänt fastighetsbolag

Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi.

Är du redovisningsekonom och har erfarenhet från fastighetsbolag? Då har vi en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas tillsammans med oss. För kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet inom redovisning och som vill ta dig an en ny utmaning!

Din nya roll:

Som redovisningsekonom hos vår kund får du bland annat följande arbetsuppgifter;
  • Hantering av anläggningstillgångar
  • Ansvar för anläggningsregister
  • Delta i bokslutsarbete
I din nya roll blir du en del av ett team där du får utveckla dina tidigare redovisningskunskaper.

Det här är du:

För detta uppdrag i centrala Malmö söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är trygg i din roll som redovisningsekonom och har god förståelse för gällande redovisningsprinciper. Du har tidigare arbetat med anläggningsregister och anläggningstillgångar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från fastighetsbolag. Vidare är det meriterande om du har arbetat med komponentredovisning. Har du arbetat i Agresso tidigare, är även det till en fördel i din nya roll.

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Malmö

Omfattning:
Heltid, konsultuppdrag på 6 månader

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson på johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733-43 03 90. Välkommen med din ansökan!

Vi är:

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel - vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det

ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss.

På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Johanna Olsson
Telefon 0733430390
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 6 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.