Löneadministratör

Löneadministratör

Löneadministratör

Är du nyutexaminerad löneadministratör eller i början av din karriär? Vi har just nu en spännande tjänst hos en välkänd kund i Malmö där du får vara med i ett bolag med framfart. Tjänsten gäller en rekrytering och du kommer bli anställd direkt hos kunden.

I tjänsten som löneadministratör är du en del av ekonomiteamet, där du självständigt ansvarar för löneprocessen. Dina arbetsuppgifter är:
  • Hela löneprocessen (ca 400 löner), från att hantera löneunderlag till inrapportering av kontrolluppgifter
  • Månads-, kvartals-, samt årsavstämningar
  • Hålla samtliga lönesystem uppdaterade med aktuella uppgifter
  • Ha en god kunskap om kollektivavtal samt regelverk
  • Uppföljning av personalstatistik
  • Utveckla och effektivisera löneprocessen
Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson, johanna.olsson@dfindfinance.se eller +46733430390

Kvalifikationer:

Du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom lön och kanske har du 1-2 års arbetslivserfarenhet inom lönerelaterat arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från praktik under din löneutbildning.Meriterande är det om du har jobbat i Agda eller Visma.

För att trivas i rollen som löneadministratör hos vår kund tror vi att du är serviceinriktad och tycker om att självständigt driva ditt arbete framåt. Du trivs i ett bolag som växer och där man ser förändring som något positivt. Slutligen är du lugn, arbetar noggrant och tar stort ansvar för ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Kontaktperson Johanna Olsson
Telefon 0733430390
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.