Kvalificerad redovisningsekonom med skattekompetens

Kvalificerad redovisningsekonom med skattekompetens

Vi söker nu för kundsräkning en redovisningsekonom med skattekompetens och projekterfarenhet till ett entreprenöriellt bolag. Är du lösningsorienterad, drivande och har en positiv inställning då är du just den person vi söker.

Dfind Finance konsultverksamhet i Malmö är i en expansiv fas och vi har just nu behov av att anställa en kvalificerad redovisningsekonom. Vi är ett specialistbolag inom ekonomi och arbetar med ett stort antal kunder inom olika branscher i Skåneregionen.

Till detta uppdrag kommer dina arbetsuppgifter innehålla löpande bokföring, avstämningar, skatt- och momsdeklaration, månads- och årsbokslut samt årsredovisning. Du kommer även att arbeta med underskottshantering och projektledning.

De uppdrag vi erbjuder är framförallt av längre karaktär och i många fall leder våra uppdrag till en anställning hos kunden senare. Skulle ditt uppdrag ta slut är du fortfarande tillsvidareanställd hos oss och vi letar efter ett nytt uppdrag till dig.

Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har en akademisk examen inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av redovisning och bokslut. Du kan utföra skatteberäkningar, har kunskap kring underskottshantering och erfarenhet av projektledning. Du har god erfarenhet av olika ekonomisystem och behärskar Excel på en hög nivå. Viktigt för rollen är även att du talar och skriver mycket god svenska och engelska.

Som konsult representerar du Dfind Finance hos våra kunder och vi tror att du är engagerad, framåt och lösningsinriktad. Du är även noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Emelie Jackson, emelie.jackson@dfindfinance.se eller konsultchef Jeanette Mellborg, jeanette.mellborg@dfindfinance.se.
Mer info
Kontaktperson Emelie Jackson
Telefon 0733439009
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 28 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.