Kombinerad tjänst som ekonomiassistent och löneadministratör

Kombinerad tjänst som ekonomiassistent och löneadministratör

Kombinerad tjänst som ekonomiassistent och löneadministratör

Är du nyexaminerad inom ekonomi och vill jobba i en kombinerad roll som ekonomiassistent och löneadministratör? Då har vi just nu ett spännande uppdrag hos en välkänd kund i Malmö där du får vara med i ett bolag med framfart. Tjänsten gäller en rekrytering och du kommer bli anställd direkt hos kunden.

I tjänsten som ekonomiassistent och löneadministratör är du en del av ekonomiteamet, där du bland annat deltar i den löpande bokföringen samt ansvarar för löneprocessen.

Din nya roll:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Hela löneprocessen (ca 400 löner), från att hantera löneunderlag till
  • inrapportering av kontrolluppgifter
  • Månads-, kvartals-, samt årsavstämningar
  • Hålla samtliga lönesystem uppdaterade med aktuella uppgifter
  • Ha en god kunskap om kollektivavtal samt regelverk
  • Uppföljning av personalstatistik
  • Utveckla och effektivisera löneprocessen
Kvalifikationer:

Du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller lön. Vidare ser vi gärna att du har 1-2 års erfarenhet inom ekonomi eller lönerelaterat arbete, alternativ genomförd praktik under din studietid. Har du jobbat i Agda eller Visma är det meriterande.

För att trivas i rollen som ekonomiassistent och löneadministratör hos vår kund tror vi att du är serviceinriktad och tycker om att självständigt driva ditt arbete framåt. Du trivs i ett bolag som växer och där förändring ses som något positivt. Slutligen är du lugn, arbetar noggrant och tar stort ansvar för ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Malmö


Omfattning:
Heltid


Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänster tillsättas innan annonsen löpt ut. Vid frågor, kontakta Johanna Olsson på johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733-43 03 90. Välkommen med din ansökan!

Vi är:

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.
Mer info
Kontaktperson Johanna Olsson
Telefon 0733-43 03 90
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 31 aug (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.