Junior löneadministratör

Junior löneadministratör

Är du nybakad Löneadministratör och nu redo för ditt första arbete? Är du en person som tycker om när det händer saker och som blir lite uttråkad av tanken på att vara anställd hos samma företag år ut och år in? Bli då konsult hos oss och få möjligheten att jobba med lön ute hos våra olika kunder och bygg på så vis snabbt på din erfarenhet!

Din nya roll:

Vi arbetar med spännande företag i olika branscher och i olika storlekar. Vissa är mindre och mer lokala, andra är stora internationella och välkända företag. Som konsult hos oss har du din trygghet genom en tillsvidareanställning, men du blir uthyrd till våra kunder när de behöver förstärka sin personalstyrka tillfälligt. När ditt uppdrag tar slut hittar vi ett nytt uppdrag som matchar din profil och dina önskemål.

I dina arbetsuppgifter ingår hela lönekedjan från beredning av löner till efterarbetet, men även arbetsuppgifter såsom rapportering, intyg, försäkringar och övriga administrativa arbetsuppgifter som hör till löneprocessen. Exempelvis kommer du att ha hand om olika ad hoc uppgifter som är kopplade till löneprocessen, bland annat att skicka in statistik till SCB. Du kommer att ha mycket kontakt med chefer och svara på deras lönerelaterade frågor. Du kommer även att vara den som bemöter personalen vad gäller olika frågeställningar kring deras löner.

Det här är du:

Vi söker dig som är utbildad inom lön. Du älskar siffror och är väl insatt i löneprocessens alla steg. Du tycker om att arbeta med andra människor och har lätt för att skapa relationer. För dig är hög service en självklarhet och du hjälper till att driva arbetet på avdelningen framåt genom att ta egna initiativ. Du har en stark vilja att lära dig nya saker och att utvecklas som person. Vidare är du en duktig och strukturerad administratör och en van datoranvändare. Att ge god service är någonting som du brinner för och som driver dig när du dagligen bemöter människor både via telefon och personligen. Vi värdesätter högt din noggrannhet och ditt förtroendeingivande sätt. Rollen som löneadministratör innefattar att hantera känslig information och därför är det viktigt att du har en stor integritet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Malmö

Omfattning:
Konsultuppdrag på heltid

Låter det intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Magnus Persson på 0703-14 87 72 eller magnus.persson@dfindfinance.se. Välkommen med din ansökan!

Vi är:

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel - vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Magnus Persson
Telefon 0703-14 87 72
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 11 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.