Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Till vår kund i Malmöregionen söker vi nu en Ekonomiassistent som vill arbeta med kundreskontra.

Är du på jakt efter en ny utmaning och tillgänglig idag eller inom en månad? Är du nyfiken på konsultrollen? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Din nya roll:

I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta med allt som har med kund att göra, såsom:
  • Kreditupplysning
  • Kundreskontra
  • Boka inbetalningar
  • Bankkontoavstämning
  • Tullrelaterade uppgifter
Du är:

Du som söker har minst en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning. För att vara aktuellt för denna roll, behöver du ha arbetat ett eller ett par år som ekonomiassistent och du trivs och vill fortsätta att utvecklas i den rollen innan du tar steget vidare. Vi letar efter dig som har lätt för att samarbeta och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll som ekonomiassistent. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på.

För att lyckas i din roll som ekonomiassistent hos oss är det viktigt att du är van vid att planera och organisera ditt arbete. Att du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete är en självklarhet för dig. I din roll har du daglig kontakt med säljare, kunder och kollegor och du trivs med att ha många kontaktytor. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att ta kontakt såväl internt som externt. Meriterande om du har arbetat med större affärssystem som Movex och du har en god kunskap i excel. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande.

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Malmöregionen

Omfattning:
Heltid, konsultuppdrag

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Magnus Persson på magnus.persson@dfindfinance.se eller 0703-148772. Välkommen med din ansökan!

Vi är:

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel - vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Magnus Persson
Telefon 070-3148772
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.