Ekonomi- /redovisningschef för framtida uppdrag

Ekonomi- /redovisningschef för framtida uppdrag

Vi växer och söker nu Ekonomi-/redovisningschefer till vår konsultverksamhet. Är du trygg i din roll och har redovisningskompetens samt förmåga att växla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter? Har du ett intresse för konsultrollen och är på jakt efter en ny utmaning? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan bland annat innehålla:
  • Budget, prognos och rapportering
  • Månads - och årsbokslut
  • Likviditetsplanering och finansieringslösningar
  • Personalansvar för en liten grupp
  • Kontakt med bank, revisorer och andra externa kontakter
  • Projektredovisning är meriterande
Vem söker vi?

Vi söker dig med akademisk examen och flerårig arbetslivserfarenhet från liknande roll. Du besitter goda redovisningstekniska kunskaper och det är meriterande om du tidigare arbetat i ett internationell miljö. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i Excel och det är väsentligt att du ska kunna uttrycka dig väl i det svenska och engelska språket.

Som person är du proaktiv, social, strukturerad och lösningsorienterad. Du har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete och du trivs i en roll där du får ta egna initiativ. Du har goda ledaregenskaper och trivs i en kommunikativ roll både mot ditt team och övriga i organisationen. Utöver detta är du en prestigelös person.

Vi lägger stor vikt vid personlighet . För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Malmö

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Välkommen att kontakta Mathilda Shiburi på 0701-491684 eller mathilda.shiburi@dfindfinance.se. Ansökan sker via www.dfindfinance.se.

Vi är:

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel - vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Mathilda Shiburi
Telefon 0701491684
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 20 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.