Controllers till Dfind Finance

Controllers till Dfind Finance

Dfind Finance växer och söker nu fler kompetenta Controllers till vår konsultsverksamhet! Du kommer att anställas som konsult hos Dfind Finance och arbeta hos våra kunder på konsultuppdrag.

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små, medelstora och stora bolag och du kan därmed utveckla din kompetens ytterligare inom ekonomi.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har erfarenhet från roller som Financial Controller/Business Controller eller Production Controller. Vi ser att du har arbetat brett inom rapportering, bokslutsarbete, prognoser, analys samt sammanställning och presentation.

Kvalifikationer
Du har en akademisk examen och flerårig dokumenterad erfarenhet i rollen som controller. Erfarenhet av rapportering, budget, prognoser, uppföljningar samt analyser av bolags utveckling, både löpande och proaktivt. Vidare är du systemkunnig och kan ditt BI-verktyg. Du är analytiskt lagd och med din erfarenhet kan du lätt säkerställa kvalitativ leverans inom givna tidsramar. Du är trygg i din engelska i så väl tal som skrift.

Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig som blivande konsult. Hos oss är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; engagerad, lösningsorienterad och lyhörd. Som person är du flexibel, självgående och noggrann. Vi värdesätter utöver detta god samarbetsförmåga och social kompetens!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 31 dec (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emelie Jackson, emelie.jackson@dfindfinance.se