CFO till växande börsbolag

CFO till växande börsbolag

CFO till växande börsbolag

För kunds räkning söker vi nu en CFO med placering i Malmö. Då företaget är noterat vid en av Nasdaqs börser kommer en stor del av din roll utgöras av IR- arbete. Du kommer att verka i en föränderlig miljö med ett stort engagemang och en framåtanda hos samtliga i organisationen. Du rapporterar till VD som du har ett nära samarbete med och du ingår i ledningsgruppen. I ditt ansvar för ekonomifunktionen ingår personalansvar för 4 personer och du kommer även att ha mycket kontakter såväl internt som externt på en internationell nivå.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Bokslutsarbete och konsolidering
  • Uppföljning/analys och rapportering
  • Kvartalsrapporter
  • Årsredovisning, bolagsdeklaration och skattefrågor
  • IR-arbete
  • Utveckling av processer inom Ekonomi/Finans
  • Budgetarbete, nyckeltal samt målstyrning av dotterbolag
Ort:
Malmö

Omfattning:
Heltid

Vem söker vi?

Vi söker dig som har Civilekonomexamen eller motsvarande och som har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll, gärna från ett börsbolag och/eller tillväxtbolag. Du har erfarenhet av kvartalsbokslut och koncernredovisning/ konsolidering enligt IFRS samt att jobba med målstyrning. Du är en van systemanvändare, där erfarenhet av Navision ses som en merit. Det ses även som meriterande om du har erfarenhet av IR-arbete samt ledarskap. Då du har många kontaktytor är det av stor vikt att din kommunikativa förmåga är god där du behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift. Som person har du ett stort driv och affärsförståelse med en vilja att få vara med och bidra till en god utveckling av verksamheten. Du är resultatorienterad och lösningsorienterad i ditt arbetssätt. Vidare präglas din personlighet av prestigelöshet med en god initiativförmåga och ansvarstagande.

Ansökan:
Sista ansökningsdag är 2018-10-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Annie Höjman på 0733-32 91 95, annie.hojman@dfindfinance.se eller Jeanette Wahrenberg på , 0765-345434, jeanette.wahrenberg@dfindfinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jeanette Wahrenberg
Telefon 0765-345434
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 14 okt (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.