Marketing Coordinator till Descom i Ballerup

Marketing Coordinator till Descom i Ballerup

Vill du arbeta som marknadskoordinator med ansvar för att utveckla företagets verksamhet genom sociala medier? Lockas du av att arbeta på danska sidan men vill ha ett bekvämt sätt att pendla? Företaget erbjuder transport från Hyllie direkt till arbetsplatsen!

Om tjänsten
Som marknadskoordinator består ditt dagliga arbete av att producera och utveckla material till företagets marknadskampanjer, webshop och aktiviteter i danska och svenska sociala medier. Vidare ansvarar du för att följa upp och rapportera resultat av kampanjer och aktiviteter. Du kommer att skriva artiklar samt skapa innehåll till Descoms nyhetsbrev via Mailchimp.

I din roll som marknadskoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Producera och utveckla marknadskampanjer
  • Översätta danskt material till svenska
  • Skapa inlägg till sociala medier på svenska och danska
  • Uppföljning och rapportering av resultat ifrån kampanjer
  • Uppbyggnad av kunddatas i webCRM
  • Övriga back-office/administrativa uppgifter
Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet av att producera marknadsmaterial. Din prestigelöshet, struktur och kommunikativa förmåga ger dig goda förutsättningar att driva marknadsföringen på Descom utifrån deras värderingar på ett en professionell sätt. Vidare kommer din resultatinriktade personlighet, ditt engagemang och självgående arbetssätt få dig att trivas i arbetsgruppen. Vi förväntar oss att du är en lagspelare som brinner för att hitta nya kreativa sätt att driva arbetet för företaget framåt. Descom AB är ett företag i utveckling och med din entreprenörsanda, vinnarvilja och ditt positiva förhållningssätt finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter!

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande på danska och svenska i tal och skrift
  • Kunskaper i Office-paketet, Adobe, Google analytics, Mailchimp och C5.
  • Körkort B
Om Descom
Descom samlar alla inköp till kontoret under ett tak och erbjuder kundanpassade lösningar inom toner, copy/print, kontorsförbrukning, ergonomi samt ett brett utbud av IT-lösningar. Vårt koncept er enkelt. Vi handlar inte bara med våra kunder, vi skapar relationer och hjälper dem med allt från det lilla till helhetslösningar. Personlig service är något vi värdesätter högt.

Om anställningen
Descom har i den här rekryteringen valt att samarbeta med Adecco men tjänsten du erbjuds kommer vara direkt hos företaget. Du kommer att erbjudas ett danskt arbetsgivaravtal. Descom erbjuder även gemensam transport till och från kontoret varje dag med utgångspunkt ifrån Hyllie.

Om ansökan
Tjänsten har start i oktober. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Höglund 0736847323 / sara.hoglund@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Descom, Marketing Coordinator, Adobe Suite, Öresundsregionen, Arbeta i Danmark, Marknadskoordinator, Marknadsföring, Content, Editing, Marketing job, Dansktalande, Svensktalande, Marknadsförare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.