B2B säljare till Descom i Ballerup

B2B säljare till Descom i Ballerup

Är du en säljare med entreprenörsanda? Lockas du av att arbeta på andra sidan sundet med hela Öresundsregionen som din spelplan? Då ska du söka den här tjänsten som Key Account Manager till Descom!

Om tjänsten
Vi hjälper Descom att hitta resultatdrivna säljare med uppgift att driva och utveckla försäljning gentemot B2B och retail i Sverige. Du utgår ifrån Ballerup i Danmark med fokus på nykundbearbetning såväl som mot befintliga kunder. Descom är ett företag i utveckling, de erbjuder dig förmåner och karriärmöjligheter som speglar din vinnarvilja. En nära dialog med VD och företagets produktspecialister ger dig förutsättningar att ständigt kunna erbjuda bästa möjliga lösning anpassade utifrån kundens behov.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Försäljning gentemot befintliga kunder
  • Nykundsbearbetning
  • Vårda och skapa kundrelationer
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av sälj och drivs av långsiktiga relationer men samtidigt brinner för avslut i dina affärer. Som person är du uthållig och pushar dig själv att hitta nya lösningar med en hög affärsmässig prägel. Arbete i team är en självklarhet för dig, och genom att vara kommunikativ, strukturerad och prestigelös skapar du goda förutsättningar att driva affärer på en professionell nivå. Ur teamet hämtar du styrka, men du är initiativtagande och tar eget ansvar för att utvecklas och driva ditt arbete framåt.

Har du erfarenhet av försäljning inom office/copy/print är detta meriterande men inget krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Resultatorienterad
  • Affärsmässig
  • Tekniskt intresse
  • Körkort B
Om Descom
Descom samlar alla inköp till kontoret under ett tak och erbjuder kundanpassade lösningar inom toner, copy/print, kontorsförbrukning, ergonomi samt ett brett utbud av IT-lösningar. Vårt koncept er enkelt. Vi handlar inte bara med våra kunder, vi skapar relationer och hjälper dem med allt från det lilla till helhetslösningar. Personlig service är något vi värdesätter högt.

Om anställningen
Descom har i den här rekryteringen valt att samarbeta med Adecco men tjänsten du erbjuds kommer vara direkt hos företaget. Du kommer att erbjudas ett danskt eller svenskt arbetsgivaravtal, och har möjlighet att välja vilket som passar dig bäst utifrån dina individuella behov och önskemål. Descom erbjuder även gemensam transport till och från kontoret varje dag med utgångspunkt ifrån Hyllie.

Om ansökan
Tjänsten har start i början på september, med utrymme till tidigare start än så. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Sara Höglund +46 736847323 / sara.hoglund@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Key Account Manager, Account Manager, Sales, Säljare, B2B, Descom, Öresundsregionen, Driven, Affärsorienterad, Säljkarriär, framtid, Jobb i Danmark
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 aug (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.